Dobrý den,za 3 měsíce mi bude 20 let a mám 2 zdravé děti.Jsem zcela zdravá(nekuřačka),nikdy jsem neprodělala žádné operace.Ani pohlavní choroby.A v rodině nemáme žádné dědičné nemoce.Měřím 168cm,nyní vážím 64kg(6měsícu po porodu)vím jaká to je radost mít to štěstí doma:) A proto již 2 měsíce uvažuji o darování vajíček.Muj snoubenec stím také souhlasí a je dokonce rád kdybych mohla být jedna z těch co někomu pomuže.Takže má otázka zní,jestli by byl u mě nějaký problém darovat vajíčka'(rozumím že by se spíše vidělo až po testech).A kam se tedy stím to mohu obrátit?Nemohu na internetu nic pořádně vyhledat.Děkuji za odpověd a pomoc:)S pozdravem Ilona.
Darování vajíček-kam se obrátit?
(Diskuze k tématu Darování vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den.
Máte-li zájem, napište prosím na info@gest.cz a pošleme Vám podobné informace.
MUDr. Jan Šulc
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 119
Vážená paní,
všechny okolnosti a podmínky darování plod. vajíček je nutné vždy konzultovat s lékařem centra asistované reprodukce, pro které se rozhodnete.
S pozdravem
MUDr. Zdeněk Mayer, vedoucí lékař PRONATAL Spa,Rumunská 1, Karlovy Vary
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den,
jsem bohužel čekatelka na tak statečné jako jste vy!!
Pokud se rozhodnete darovat vajíčka, mě tím pomůžete v boji s časem a jít na ředu o něco dříve než po dvou letech čekání a vůbec možnost mít své vytoužené miminko.
Jestli se tak opravdu rozhodnete, darování je naprosto anonymní pro příjemce, proto Vás poprosím o zavolání do nemocnice Apolinář v Praze na tel. 224967418 a přihlásit se jako dárkyně od pacientky 5014. Předem děkuji a přeji mnoho štěstí v životě. K.K. Praha
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry den,mate stale zajem?
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den,
děkuji za nabídku, darovat vajíčka můžete kdykoliv budete chtít a pomůžete tak všem ženám co čekají na tak hodné jako jste vy.
Já jsem již tak hodnou dušičku potkala a nemusím se již tak stachovat jestli přijdu na řadu. Ale jestli jste rozhodnutá pomoci, bude jistě spousta žen vděčných. Je opravdu málo takových!! Děkuji
návštěvník
Počet příspěvků: 10
dobry den muzete mi zdelit kolik davate kc za darcostvi?diky petra
Dárkyni přísluší náhrada vynakložených nákladů a ušlého zisku. Dle mých zkušeností se vyplácená částka pohybuje mezi 10 a 20 tis. Kč, obvykle činí cca 15 000 Kč.
MUDr. Jan Šulc
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 424
Dobrý den,
děkuji za Váš e-mail. Dárkyním náleží určitá kompenzace za vynaložené náklady a dyskomfort spojený s darováním, ale ze zákona plyne, že finanční prospěch nesmí být hlavním důvodem darování. Pokud Vás tato odpověď neuspokojuje, pak Vás musíme jako eventuální dárkyni odmítnout.
S pozdravem
M.Fischer,Repromeda,Brno
Dobrý den.
Dovoluji si vstoupit do diskuse ještě jednou. Využil bych tohoto fóra k informaci, že na našem pracovišti se čekací doba na dárkyni pohybuje v současnosti mezi 1 a 3 měsíci.
MUDr. Jan Šulc
Dobrý den,
darovat vajíčka můžete, budete-li mít zajem darovat vajíčka u nás,
budeme velmi rádi. Objednejte se prosím na telefonním čísle +420 233 311 523 do ambulance prague Fertility Centre, Milada Horákové 386/63, Praha 7.
S pozdravem
Alena Košťáková
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobry den,ja daruji vajcka uz jsem byla na odberu 5tkrat a muzu rict,ze zadne komlpikace doposud nemam jinak dostavam financni odmenu 18000za odber..pomuze to me i zaroven jsem rada,ze mohu pomoc prijemkyni..s pozdravem p.Divacka
návštěvník
Dobrý den, měla bych dotaz jsem 23letá studentka, jsem zdravá, ale před dvěma a půl lety jsem prodělala polékovou hepatitidu z důvodu vyokých dávek antibiotik. Játra už mám přez dva roky zdravá, pravidelně mi je kontrolují, zda by to byl problém kdybych se rozhodla pro darování. Jelikož mi můj gynekolog předepisuje hormonální náplasti jako antikoncepci. Děkuji za odpověď. Kdyby nebyl problém ráda bych darovala v Brně. Děkuji
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Chtěla jsem se zeptat je mě 27.let mám 2.5 letého syna a jesme všichni zdravý,manžel stím souhlasi ale mám dotaz na jednu věc,mám chronovu chorobu vím že není genetická ani přenosná mám jí jen já a nikdo jiný,tudíš si myslím že by to neměl být problém prosím napište mě svuj nazor děkuji Pavla...
návštěvník
Počet příspěvků: 2
co chronova choroba jde stím darovat vajíčka ??pokud vím není to přenosne ani genetické
návštěvník
Dobrý den.je mi 25let a mám jednu tříletou zdravou dcerušku-8.10.2008 císařský řez.Chtěla bych darovat vajíčka,muj manžel souhlásí.potřebuji informace kam se mám obrátit na kliniku nejlepte karlovy vary.a ještě jeden dotaz mohu darovat vajíčka když jsem prodělala plánované před dvěma měsíci laparoskopií operaci odstranění žlučníku jinak jsem zdravá.
návštěvník
Dobrý den,
Jsem studentka vysoké školy, je mi 21 let a ráda bych pomohla neplodným párům ke štěstí.Mím cílem je pomoci těm, kteří moji pomoc potřebují a kteří se bez mé pomoci nikdy nebudou mít děti. Také bych se ráda dozvěděla sůj zdravotní stav ohledně plodnisti, genetického vyšetření atd.Studuji ve Zlíně a během roku zde také bývám.
Sportuji jsem zdravá, bezdětná. Užívám pravidelně hormonální antikoncepci.
Měřím 175 cm a vážím 61kg, jsme spíše světlý typ(modrošedé oči,světlé vlasy).
Bohužel nevím kam se s tím obrátit na internetu jsem toho moc nenešla. Děkuji za odpověď a s přáním příjemného dne Veronika email:veronika.jackova12@seznam.cz
Dobrý den,
můžete se obrátit na naše pracoviště v Ostravě.
www.gyncentrum.com
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D
Dobry den
vždy byste mohla do zlina do centra reprodukčni med IVF , pokud tam bydlite
dopročuju vždy po prvnim porodu jinak záléži na vás a nacentrum vas čeka gynekologicky vyšetřeni + geneticky vyšetření .
držim vám pálce.
Dr Samer ASSAD .