Ahoj, ráda bych darovala vajíčka, ale slyšela jsem, že je velmi rozhodující u různých klinik počet odebraných vajíček, je nějaká možnost počet vajíček v těle ovlivnit, aby jich bylo více? díky K.
Jak zvýšit počet vajíček?
(Diskuze k tématu Darování vajíček)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den.
Samozřejmě je lepší, pokud při stimulaci dozraje více vajíček. Nejde ale jen o počet, ale též o kvalitu. Vy, jako dárkyně, to nemůžete nijak ovlivnit. Je to starostí pracoviště, které Vás bude připravovat. Máte-li zájem o bližší inormace o tom, jak vše u nás probíhá, napište na info@gest.cz.
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Počet příspěvků: 3
dobry den chtela jsem se ze ptat mela sem v 1 cyklu 23 vejicek ve 2 cyklu 9 vajicek tenhle rok jsem podstoupila vedeckou studii a mela sem jen 3 vajicka a ze vsech tri bili embrija ale nevidrzeli do transferu v den transferu se prestali vivijet mislite si ze moje telo us nedokaze v dalsim cyklu produkovat zdrava vajicka nebo to muze bit tou studii a novimi leky mockrat vam dekuj za odpoved
Dobry den
počet vajicek neni hlavni spiš kvalita a too zaléži na připrava před stimuláce
a způsob podaní
dop . 1x odběr ročně..
s pozdravem
Dr Samer Assad.
návštěvník
Dobry den chtela jsem se ze ptat mela sem v 1 cyklu 23 vejicek ve 2 cyklu 9 vajicek tenhle rok jsem podstoupila vedeckou studii a mela sem jen 3 vajicka a ze vsech tri bili embrija ale nevidrzeli do transferu v den transferu se prestali vivijet mislite si ze moje telo us nedokaze v dalsim cyklu produkovat zdrava vajicka nebo to muze bit tou studii a novimi leky mockrat vam dekuj za odpoved
návštěvník
dobry den chtela jsem se zeptat mela sem v 1 cyklu 23 vejicek ve 2 cyklu 9 vajicek tenhle rok jsem podstoupila vedeckou studii a mela sem jen 3 vajicka a ze vsech tri bili embrija ale nevidrzeli do transferu v den transferu se prestali vivijet mislite si ze moje telo us nedokaze v dalsim cyklu produkovat zdrava vajicka nebo to muze bit tou studii a novimi leky mockrat vam dekuj za odpoved