Vyšetření v normě-co teď?

(Diskuze k tématu Hormonální vyšetření)

Vyšetření v normě-co teď?

Dobrý den-je mi 26 let a podstoupila sem již dvakrát ivf-neuspěšně-podstoupila sem laparoskopické vyšetření-hormonální vyšetření,imunologické vyšetření a genetické vyšetření a vše v pořádku.Chci Vás požádat o radu zda je možné zažádat ještě o jinné vyšetření či co v mém případě dělat-vyčetla sem že se huř otěhotnuje ženám s RH.faktorem negativním a zda se nemuže tlouct má krevní skupina s partnerovou.Děkuji za odpověd budu vděčná za jakoukoliv radu

9.3.2010 20:03

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Vyšetření v normě-co teď? / 9.3.2010 20:03

Dobrý den,
úspěšnost IVF nezáleží na krevních skupinách partnerů. K doporučení ohledně dalšího postupu bych potřebovala znát více detailů z Vaší anamnézy a o provedených vyšetřeních. Máte-li zájem o bližší konzultaci, kontaktujte mne, prosím na mém e-mailu lhromadova@repromeda.cz.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, www.repromeda.cz

10.3.2010 14:24

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Vyšetření v normě-co teď? / 9.3.2010 20:03

Dobrý den, úplně náhodně jsem se dostala na tento dotaz. Napadlo mne, jestli jste si nechala dělat test na snášenlivost lepku. Zní to zvláštně, ale i problémy s neplodností může u někoho způsobovat lepek. Držím bezlepkovou dietu z jiného důvodu, ale pan doktor, když jsem byla u něj na vyšetření, zmiňoval mnoho nespecifických problémů, které může nesnášenlivost lepku způsobovat. Mezi nimi zmínil i neplodnost.Píšete, že jste imunologické vyšetření absolvovala, ale zjistěte si, zda vám také nechali udělat test protilátek na transglutaminázu. Přeji hodně štěstí

8.5.2010 19:09

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)