Dobrý den-je mi 26 let a podstoupila sem již dvakrát ivf-neuspěšně-podstoupila sem laparoskopické vyšetření-hormonální vyšetření,imunologické vyšetření a genetické vyšetření a vše v pořádku.Chci Vás požádat o radu zda je možné zažádat ještě o jinné vyšetření či co v mém případě dělat-vyčetla sem že se huř otěhotnuje ženám s RH.faktorem negativním a zda se nemuže tlouct má krevní skupina s partnerovou.Děkuji za odpověd budu vděčná za jakoukoliv radu
otěhotnění
visitor
visitor
Dobrý den, úplně náhodně jsem se dostala na tento dotaz. Napadlo mne, jestli jste si nechala dělat test na snášenlivost lepku. Zní to zvláštně, ale i problémy s neplodností může u někoho způsobovat lepek. Držím bezlepkovou dietu z jiného důvodu, ale pan doktor, když jsem byla u něj na vyšetření, zmiňoval mnoho nespecifických problémů, které může nesnášenlivost lepku způsobovat. Mezi nimi zmínil i neplodnost.Píšete, že jste imunologické vyšetření absolvovala, ale zjistěte si, zda vám také nechali udělat test protilátek na transglutaminázu. Přeji hodně štěstí
Dobrý den,
úspěšnost IVF nezáleží na krevních skupinách partnerů. K doporučení ohledně dalšího postupu bych potřebovala znát více detailů z Vaší anamnézy a o provedených vyšetřeních. Máte-li zájem o bližší konzultaci, kontaktujte mne, prosím na mém e-mailu lhromadova@repromeda.cz.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, www.repromeda.cz
Zákrok
Laboratorní stanovení hladiny progesteronu a luteinizačního hormonu (LH) v souvisloti s ovulací dále folikulostimulačního hormonu (FSH), estradiolu, prolaktinu, hormonů štítné žlázy a mužských pohlavních hormonů u ženy také přispívá k diagnostice neplodnosti. více »
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným