Imunologické vyšetření ano či ne?

(Diskuze k tématu Imunologické vyšetření)

Imunologické vyšetření ano či ne?

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat zda by bylo vhodné jit s dcerou na imunologicke vyšetřeni když je dcera nachlazena 7 měsíců v roce vždy se vyléčí a po chvili je zase nemocná. Dětská doktorka do ni cpe samé leky a ja si myslím že ji už ani moc nezabíraji. A od znamých jsem slyšel že by imunologické vyšetření mohlo vyřešit celý problém. poraďte prosím co dělat. Předem děkuji za odpověď.

23.1.2012 22:21

Probíhá odesílání formuláře

RE: Imunologické vyšetření ano či ne?

Dobrý den,

imunologické vyšetření je dobrá volba.Ale nechal bych jí vyšetřit i krevní obraz a další příp.testy.

S pozdravem
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.

24.1.2012 06:54

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, jsem po 7. neúspěšném ET, resp. 6 IVF. Je mi 36let, partner má spergiogram na 1, přesto se stále nedaří.
Vajíček není moc, ale jsou kvalitní a embryjka se přenášely v různých stádiích až po blastocystu.
V březnu jsem byla i v lázních a opět neúspěch. Mám oba vejcovody pryč po oboustranném mimoděložním oplodnění -po 1.IVF-cyklu.
Má zde smysl imunologické vyšetření, popř. užívání Prednisonu?
Dávali mi ho v r. 2004 a od té doby užívám euthyrox na podfci štítné žlázy.
Děkuji za jakoukoliv radu či pohled na danou situaci.
GSS

16.5.2012 14:24

Dobrý den,
pokud budete mít zájem, zavolejte mi na tel. 417 539 903 a objednejte se na konzultaci.

S pozdravem MUDr. Daniel Schmitz

www.stellart.cz

16.5.2012 15:22

Dobrý den,
vzhledem k tomu, že jste z Prahy doporučuji Vám obrátit se na pana MUDr Jindřich Madára CSc z UPMD Praha. Svůj dotaz mu můžete i adresovat na www.neplodnost.org.
Před opakováním IVF dop. podrobné vyšetření SPG včetně f-čních testů. A využít pětidenní kultivaci v kombinaci s PGD vyšetřením embryí.
prim MUDr Pavel Texl

17.5.2012 03:22

Dobré ráno,
velmi děkuji za nasměrování.
Jsem z okolí Frýdku-Místku, Praha je velmi daleko,
snad se najde nějaká další možnost-naděje po celkovém čekání 18 let.
Hezký den
Gabriela SS

17.5.2012 07:42

Vážená paní, pokud máte zájem, můžete na první konzultaci a ev. imunologické vyšetření podstoupit v Brně. Vzhledem k vašemu bydlišti vám mohu k následné léčbě nabídnout i naše centrum v Martině (SK).
prim MUDr Pavel Texl

17.5.2012 08:08

Dobrý den,
provádíme komplexní imunologické vyšetření včetně dalších specializovaných testů.Pokud máte zájem, můžete se na nás obrátit, vše Vám podrobně vysvětlíme.

MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
www.gyncentrum.com

17.5.2012 07:49

Dobrý den,
při opakovaně neúspěšném embryotransferu kvalitních embryí doporučujeme nejen vyšetření imunologické, ale genetické vyšetření obou partnerů, vyšetření hematologické a případná další. V rámci IVF cyklu pak i genetické vyšetření embryí před jejich přenosem do dělohy metodou tzv. preimplantační genetické diagnostiky. Tato metoda odhalí mezi všemi embryi embrya s normálním počtem chromozomů, jenom taková mají největší šanci na implantaci a další vývoj v děloze.
V případě Vašeho zájmu o další informace mne, prosím, kontaktujte na adrese info@repromeda.cz.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová

17.5.2012 12:32