Zdravím, jsem tady nová a chtěla bych se zeptat, na kolik vyjde metoda IUI /kolik stojí/ Děkuji
Cena IUI
(Diskuze k tématu Intrauterinní inseminace - IUI)
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Ahoj Zuzano. My jsme za IUI neplatili v CAR (Olomouc) nic. Jen jsem musela hradit léky, které mi byly následně doporučeny - Utrogestan hned po IUI a v dalším cyklu aby byl organismus nabuzený, tak i hormony (Clostilbegyt). Takže kromě plateb za léky po nás zatím nic nechtěli. U IVF je to už ale o něčem jiném, tak doufám, že se nám zadaří snad příští týden další IUI. Měj se hezky. Lenča
návštěvník
Leni děkuji za odpověď. A do jakého centra jezdíte? My jedeme do Sanusu HK. Jestli můžu ještě jeden dotaz, co Vám říkali, nebo jaký byl první pohovor?
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Ahoj Zuzko,
my jsme vedení ve FERTIMEDU v Olomouci. Raději jsme zvolili soukromé zařízení, protože nás dost lidí odrazovalo od toho jít do Fakultky, kde se také řeší neplodnost. Zrovna dnes jsme byli opět ve Fertimedu (na ultrazvuku), takže další IUI by nám vycházela na sobotu, tak jsem zvědavá. Tentokrát mě dopují hormonama, tak uvidíme, jestli zbytečně... A první pohovor byl v pohodě. Ten u nás ve Fertimedu vždy provádí sám docent Sobek, který si tímto vlastně přivítá nové pacienty, zasvětí je, případně zodpoví nějaké dotazy, pak už si nás převzal jiný doktor a na toho směřujeme i otázky v průběhu celého dění atd. a ten nás má na starost. Nevím, jak je to u vás v HK, ale ničeho se neboj, oni jsou tam přece pro nás, ne naopak :o) Měj se zatím hezky a klidně se znovu ozvi :o) Jinak samozřejmě přeju hodně ZDARU. Lenča
návštěvník
Počet příspěvků: 6
Ahoj Zuzko, bez léků IUI by měla proplácet zdravotní pojišťovna,údajně partnerova,ale vaše klinika musí mít s danou pojišťovnou smlouvu,jinak to platíte sami.Já jsem měla stejný problém a bohužel klinika uvedla na internetových stránkách,že mají smlouvu,bohužel smlouva neexistuje.tímto nás velice klinika zklamala po všech stránkách i v chování doktora.Ráda bych se od Tebe dozvěděla něco o HK SANUSU.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Ahoj Iris, já byla v Sanusu před dvěma lety, takže nevím jak je to dnes, tenkrát jsme nic neplatili, byla jsem tam akorát na kontrolním ultrazvuku a čekalo se na vyšetření partnera, samotné IUI ani nedošlo, protože jsem otěhotněla sama bez pomoci, bohužel to nedopadlo dobře a víc jsme tam s partnerem nešli, ale to spíš z osobních důvodů - rozchod... Ale tenkrát se měli platit jenom léky to si pamatuju, s tím, že pokud nevyjdou pokusy IUI, tak se přistupuje k IVF a to už se platí. Snad ti nějak pomůžu, ale stejně uděláš nejlíp, když se tam objednáte a zeptáte se na to, za první pohovor nic nedáš. Přeju hodně štěstí a brzy to vytoužené miminko :-)
návštěvník
Počet příspěvků: 6
Ahoj, děkuji ti za odpověd.Když jsem to psala všimla jsem si roku pozdě.To mi je líto že nedopadlo děťátko a rozešli jste se.Přeji hodně štěstí v .......... .S pozdravem Iris
návštěvník
Počet příspěvků: 1
| Basic member |
Počet příspěvků: 18
Dobrý den, cena IUI bývá různá, záleží na centru, doporučuji se obrátit na konkrétní centrum, které by Vám mělo sdělit přesnou cenu.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Chcela by som sa opytat kolko stoji zakrok IUI?
návštěvník
Chcela by som sa opytat kolko stoji zakrok IUI.Moj gynekolog s Heliosu v Martine mi povedal,ze zakrok stoji 100eur a robia sa zakroky 3.Tak neviem ci to je cena za vsetky 3 zakroky alebo iba za jeden.Poradte mi prosim.Vopred dakujem.
| Premium member |
Počet příspěvků: 408
Dobrý den,
cena IUI se může v jednotlivých centrech lišit, bude nejlépe, pokud se na detaily zeptáte přímo lékaře v Heliosu.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová
Vážená paní,
záleží na tom, kde jste pojištěna, pokud v ČR pak v Martině po vás požadují plnou cenu. Pokud máte bližší dotazy napište mi přímo na helios@sanatoriumhelios.cz nebo se objednejte do mé mabulance na tel +420549523258
děkuji prim. MUDr Pavel Texl
Dobrý den,
cena IUI je 100 EUR za každý zákrok, můžete jich podstoupit, kolik chcete.
MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
www.gyncentrum.com
návštěvník
som poistena v Dovere a som zo Slovenska.Chodim uz do Heliosu v Martine.Chcem sa este opytat ci tam nieco nehradi aj poistovna,kedze na stranke Helios je pisane do do 39roku zeny plati zakrok poistovna.
návštěvník
chcela by som sa este opytat ci je pravda ze zakrok HSG je bolestivy.Citala som rozne diskusie a niekde bolo napisane ze ano a niekde nie,tak neviem ako sa mam na toto pripravit.Ak ma niekto skusenosti tak mi prosim napiste.Dakujem Denisa z SR Zilina