Pozitivní test po KET

(Diskuze k tématu Kryokonzervace)

Pozitivní test po KET

Přeji příjemný den a prosím Vás moc o radu.
Dne 13.8. jsem podstoupila KET, po předchozí stimulaci Estrimax 4 tabletky denně a Utrogestan 7 tabletek denně, dále pak 1x Prednison a 1x Anopyrin. Byla mně zavedena dvě embrya po 5 denní kultivaci (blastocysty). Dle vyjádření embryoložky byla embryjka po rozmražení ve velmi dobré kvalitě. Vím, že je to jistě moc brzy, ale již 8 den po KET jsem si udělala těhotenský test, který jsem zopakovala ještě 4 dny po sobě. Testovací proužek byl vždy o něco silně než předešlý den. Na odběr krve do centra mám jít až 27.8, ale bohužel jsem nevydržela a zkusila test již nyní. Chtěla jsem Vás moc poprosit o Váš názor, zda by se mohlo jednat o těhotenství. A jestli těhotenský test nemůžou ovlivnit výše uvedené léky. Posledních pár dní se cítím velmi unavená, mám pocit, že mám velmi nízký tlak, protože se mně točí hlava a trpím nespavostí. O miminko se snažíme již 4 roky, tak bych si moc přála, aby to nyní již konečně vyšlo. Jedno dítě již máme. Můj i manželův věk je 31 let.
Velmi Vám děkuji za Vaši odpověď a za Váš čas.
Přeji krásný den.
Kučíková

23.8.2010 17:07

Probíhá odesílání formuláře

RE: Pozitivní test po KET

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz.Vývoj hodnot HCG má určitou dynamiku,nic nenaspěcháte.Vyčkejte krevního testu na udávaný termín.Léky,které berete mouhou způsobovat Vaše potíže,ale podobně by se mohlo projevovat i začínající těhotenství.
S pozdravem
M.Fischer,Repromeda,brno

24.8.2010 15:28

Kvalitní  (4)    Nekvalitní  (14)