Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně částky, kterou hradí pojišťovna za IVF. Vše podstatné jsem se dočetla na internetu, akorát nikde není uváděná konkrétní částka. Může mi to prosím někdo zdělit? Vím, že nadstandartní výkony, léky, či injekce jsou účtovany zvlášť a hradí si je pacientka sama. Co tedy a jakou přesně částku hradí pojišťovna?
Částka hrazená pojišťovnou za IVF
(Diskuze k tématu Mimotělní oplodnění - IVF)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den.
Pojišťovna hradí základní versi IVF cyklu - 26000Kč - v tom je stimulace, odběr vajíček, kultivace 48 hodin a 1x transfer embryí. Dále hradí léky ke stimulaci - konkrétní částka se liší dle volby léků a jejich spotřeby (u většiny léků je nějaký doplatek).
Zcela detailní informace můžete najít na www.gest.cz v kapitole Finanční stránka (pro snadnou orientaci na našem WEBu radím užít Mapu stránek).
MUDr. Jan Šulc
návštěvník
Počet příspěvků: 8
Mockrát Vám děkuji za Vaší odpověď i za odkaz na stránky, kde jsem se dočetla hodně novinek, které mi pomohly se lépe orientovat ve všech zkratkách i poplatcích. Děkuji a přeji hezký den.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Kolik stojí základní IVF bez léků na stimulaci a vybraných doplnujících výkonů?děkuji
Dobrý den.
Základní cena IVF cyklu je 26000Kč
- v tom je stimulace, odběr vajíček, kultivace 48 hodin a 1x transfer embryí.
Detailní informace o cenách můžete najít na www.gest.cz v kapitole Finanční stránka (pro snadnou orientaci na našem WEBu radím užít Mapu stránek).
MUDr. Jan Šulc