Cena za IVF s darovaným vajíčkem

(Diskuze k tématu Mimotělní oplodnění - IVF)

Cena za IVF s darovaným vajíčkem

ráda bych ještě věděla ,jakou finanční částku zaplatíme za provedené IVFs tím ,že by mi bylo ¨použito oplodněné darované vajíčko ¨spermiemi mého přítele . ráda bych jen znala průměrnou částku za celkový zákrok ..děkuji

14.4.2011 21:19

Probíhá odesílání formuláře

RE: Cena za IVF s darovaným vajíčkem

Dobrý den.
Záleží na tom, zda máte nárok na úhradu IVF cyklu ze zdravotního pojištění či ne.
Pokud ano, pohybuje se doplatek dle metodik, které zvolíme či nezvolíme (PICSI, ICSI, asistovaný hatching, prodloužená kultivace, mražení) od cca 32 000 Kč do 60 000 Kč.
V případě, že nárok na úhradu z pojištění nemáte, je cena o přibližně 50 000 Kč vyšší.
V těchto cenách je zahrnuto úplně vše, včetně záruky přidělení alespoň 5 kvalitních vajíček a vzniku alespoň 2 kvalitních embryí. Dostáváte přidělena všechna vajíčka jedné dárkyně, čili vajíček i embryí je v absolutní většině případů mnohem více.
Podrobněji event. viz www.gest.cz
Budete-li mít jakékoli otázky, rád na ně odpovím - info@gest.cz.
S pozdravem
MUDr. Jan Šulc

15.4.2011 10:38

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Cena za IVF s darovaným vajíčkem

dobry den, chtela jsem se zeptat, zda muzu dostat menstruaci i kdyz beru estrofem 3x denne plus utrogestan 3x denne. Jsem tyden po transferu a mam pocit, ze dostanu menstruaci, ale "neco ji brzdi". Pri brani utrogestanu jsem ji vzdy dostala ale s etrofemem nemam zkusenosti. Diky Hanka

9.5.2011 10:02

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)
Cena IVF na soukromé klinice

Píšete v článku že finance na toto oplodnění je 3000 Kč, a mě bylo řečeno že 4000 tabletky k ovulaci a 25 000Kč za výkon. Je to naše první oplodnění, ještě jsme ho neuskutečnily. Je to soukromá klinika, tak by mě zajímalo jak je to jinde.

14.11.2011 22:14

RE: Cena IVF na soukromé klinice

Vážená paní Martino,
v diskuzi o cenách IVF s darovanými vaječnými buňkami je cena na Moravě nižší než v Praze. Při úhradě pojišťovnou je cena doplatku u nás nižší než
20 000 Kč a celá cena pro samoplátce nepřevyšuje 60 000 Kč. Ceny IVF s vlastními vaječnými buňkami nejsou příliš rozdílné.

Doc. MUDr. Aleš Sobek CSc.

www.fertimed.cz

15.11.2011 06:58

RE: Cena IVF na soukromé klinice

Dobrý den,
pokud máte cyklus na pojišťovnu, tak se cena doplatku pohybuje mezi 20 000 a 30000 Kč + doplatky za léky, poskytnuté dárkyni.Bez účasti pojišťovny se cena pohybuje mezi 70 - 90 000 Kč / dle nadstandardních výkonů a typu užitých léků.

MUDr.Pavel Čermák, Ph.D.
Gyncentrum Ostrava
www.gyncentrum.com

15.11.2011 07:09