Negativní test po IVF

(Diskuze k tématu Mimotělní oplodnění - IVF)

Negativní test po IVF

dobrý den,
jsem 18.den po ET a stále mám negativní test a menstruace se taky nedostavila. Můj běžný cyklus je 24dnů, což jsem teď 8 dnů překročila. Je možné, že 1/2 prednisonu a 4 utrogestany denně mi způsobují těhotenské příznaky - nevolnost, kovovou chuť, bolesti břicha jako při MS a o tolik opožděnou MS? Vůbec nevím, co si o tom mám myslet a jestli mám ještě počkat nebo léky vysadit. Děkuji moc za odpověď

7.3.2010 13:05

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Negativní test po IVF / 7.3.2010 13:05

Vážená paní,
pokud npřijde menstruace, tak léky zatím nevysazujte a za 3 dny opakujte těhotenský test.
Doc.MUDr.T.Mardešić CSc., vedoucí lékař Sanatoria Pronatal (www.pronatal.cz)

7.3.2010 13:57

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

děkuji za odpověď. Jsem dokonce Vaší klientkou. Sestry mi u Vás řekli, že mám vysadit léky pokud budu mít zítra negativní test.
Zároveň bych Vám tímto moc chtěla poděkovat za rychlou a vstřícnou pomoc před 6ti lety, kdy jsem jsem byla před léčbou chemoterapií a díky Vám mám teď doma krásného 3letého chlapečka. Děkuji!

7.3.2010 17:24

Odpověd na Negativní test po IVF / 7.3.2010 13:05

dobrý den pane docente, dnes jsem 21. den po transferu 1 embrya a stále mám negativní test a stále se mentstruace nedostavila. Mám stále léky užívat? děkuji

10.3.2010 10:15

RE: Odpověd na Negativní test po IVF / 7.3.2010 13:05

Ahoj chtela jsem se zeptat zda jsi dostala mesicky nebo jsi byla tehotna?mam take spozdeni cca 4-6den a menzes se mi jeste nedostavila a tehotensky test mi ukazuje ,ze jsem negativni...dekuji za odpoved...

14.4.2011 19:21

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (8)