Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Jsem 14 dní po KET (kultivace 5 dní)lut. fáze je dnes 16. den. testovala jsem před 3 dny a test byl pozitivní. dnes už ale negativní. Menstruace ještě nedorazila.(beru utrogestan a prendnison) Jak je to možné? Jsem úplně zoufalá,už jsem si dělala takové naděje..Prosím o odpověď a děkuji
Změna pozitivity testu
(Diskuze k tématu Mimotělní oplodnění - IVF)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 17
ahoj, já absolvova první IVF v prosinci, bohužel nevyšlo. ale hodně jsem četla a slyšela, že test může být falešně pozitivní díky lékům, které se po transferu berou, proto se má dělat test zhruba za 14-17 dní. držím palce, aby se ti to potrvrdilo a měla si //.
návštěvník
Počet příspěvků: 8
ahoj, děkuji za odpověď. Myslím, že po lécích které beru to právě není. No nic, začínám se smiřovat s neúspěchem. Tobě také přeji aby další pokus vyšel a ať tam jsou ty naše vytoužené //
návštěvník
Ahoj,proč by to nemohlo být falešně pozitivní díky lékům, které po transferů bereš?? Myslíš,že by to mohlo být něčím jiným.Byla bych ráda,kdybychom si vyměnily pár zkušeností třeba jen přes mail, můj je 0205@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 19
Ahoj,já si taky myslím,že to mohou způsobovat léky,četla jsem o tom...nejvíce se prý dá věřit testu,který se udělá zhruba 15ctý-16ctý den po transferu...no sama sem na sebe zvědavá jak to vydržím....jsem osmý den po KET.
návštěvník
Ahoj Joly, no nevim, když jsem viděla jak byly ty // slabší a slabší a 14.den zmizely. Myslim, že to mimi asi vzdalo... Každopádně tobě držim palečky ať je tam máš!!Máš nějaké příznaky? Já neměla nic (občas mě jen píchlo v podbřišku)
návštěvník
Snad se ti to povede příště,musíme v to věřit...já si chci zkusit udělat test v neděli na Valentýna...tak uvidíme...pořád doufam,že se to povede...Příznaky skoro žádné nemám,jen taky to občasné píchnutí v bříšku a trochu se mi zpevnili prsa,jinak nic...uvidíme....jo nevíš náhodou odpověd na tu mojí otázku,kterou sem sem psala před pár dněma,já totiž vůbec nevim co to znamená...
návštěvník
Ted jsem na to koukala. Měla jsi prodlouženou kultivaci? myslim totiž, že to 2BL jsou blastocity (nebo jak se to píše) a to jsou už vlastně pět dní stará embria která se zvládla takhle dlouho vyvíjet už v laborce.To druhý nevim, možná budou jen mladší...
návštěvník
Ano,měla jsem pěti denní kultivaci,je to možný,že tamto budou mladší,nebo něco...kam chodíš do CAR?
návštěvník
tak dej vědět jak jsi dopadla!! tfuj, tfuj, tfuj...:)
návštěvník
děkuju,určo se ozvu...
návštěvník
Ahoj Maculko,
tak jsem si dneska dělala ten test a je pozitivní,ta druhá čárka je teda hodně slabá,ale je tam!!!Podle CARU si mám dělat test až 19.tého,tak doufam,že ta čárka už bude jenom zesilovat!!!Musí!!!
návštěvník
Ahoj Joly,
tak to ti strašně moc gratuluju a přeju aby vše probíhalo podle představ. To byl krásnej Valentýnskej dáreček,co? Teď to vydrž do toho 19. a pak dej vědět... To se povedlo na poprvé?
návštěvník
Ahoj Joly,prosím tě,ty si byla na IVF a nebo inseminaci? a na kolikátém? ptám se, protože jdu zhruba v polovině března na druhé IVF, mám za sebou jedno neúspěšné + jedna neúspěšná inseminace. Jak dlouho jste se snažili? díky ALENA
návštěvník
Ahoj,jo to byl!Dnes sem si dělala zase test a je tam pořád jen slabounká čárka a vůbec nezesiluje,tak se bojim,že ještě nemám vyhráno...
Byla jsem na prvním KET,po punkci v prosinci sem musela na operaci už pdruhé s endometriozou,tak my byli embryjka zamraženy a 3.2. byl můj první KET.
S manželem sme se snažili přirozeně přesně rok a pak my můj gynekolog navrhl CAR,když prý chceme miminko,tak at ho máme co nejdřív...
Stále mám,ale strach,že se to nepovede,protože mam stále ještě v sobě zbytky endometriozy...tak uvidíme...
návštěvník
budu ti držet palce, ať to výjde, určitě to výjde,i když máš druhou čárku slabou :O)věř tomu.já právě nemenstruovala a když už jsem začala po práškách,tak se mi nedělala vajíčka a neovulovala jsem atd.Takže teď beru Utrogestan na 8 dní,pak má přijít MS a od 3.dne si budu píchat injekce a pak se uvidí,kolik bude folikulů a co bude dál.Je to o nervy.Me do CARu poslal doktor hned asi za 2 měsíce,co jsem k němu chodila.
návštěvník
Snad mi to vyjde,musí!!!Ale ten malej strach tam pořád bude!!!
Tobě budu taky moc držet palečky,at máš co nejvíc folikulů a at se to povede...musíme věřit,vic jiného nám nezbývá a hlavně neztrácet nervy.
Jestli chceš,tak mi napiš na mejl jolca.v@seznam.cz