Dobrý den,jem 6 den po IVF a třetí den mě stouply teploty na 37-37,3.Mám je po celý den.Ráno ,dopo.,odpo.,večer.Jinak se cítím dobře.Chtěla jsem se nechat uschopnit do práce a ted nevím jestly je to dobrý nápad.Můžete mě poradit.Jsou zvýšené teploty dobré znamení?
děkuji za odpověd
Teploty po IVF
(Diskuze k tématu Mimotělní oplodnění - IVF)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobrý den,pokud jsem to dobře pochopila,tak jste už po embryotransferu? V tom případě bych raději zůstala doma do výsledku hcg.Virozy na začátku nejsou zrovna vhodné, v tomto období číhájí všude, hlavně u kolegů v práci.Najděte si nějakou domácí lehkou činnost.
| Premium member |
Počet příspěvků: 405
Dobrý den,
teplota do 37,3 st. C je způsobena termogenním účinkem hormonu progesteronu,který vylučují Vaše vaječníky a který patrně i užíváte formou Utrogestanu, Crinone či jiného preparátu. Tato teplota je zcela v pořádku a dobrým znamením.
S pozdravem MUDr. Lenka Hromadová, www.repromeda.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, prosila bych vás o radu. V pondělí jsem byla na embryotransferu, hned druhý den mi navečer stoupla teplota na 37,9. Žádné léky na snížení teploty jsem si raději nebrala. Užívám jen Prednison v dávkování 1-0-1/2 a Utrogestran 3x2 tablety denně. Kromě teploty žádné obtíže nepociťuji. Předpokládám, že se ale nebude jednat o reakci na transfer, ale spíše o začátek nemoci? Mohu užívat nějaké léky na snížení teploty nebo to není vhodné? Do jaké míry může mít vysoká teplota vliv na úspěšnost IVF? Děkuji moc za radu!
návštěvník
Počet příspěvků: 15
Velice děkuji za tuto konkrétní odpověď na takto položenou otázku.
Mám totiž stejný problém. Jsem třetí den po ET a teplota je 37,1°C vzhledem k tomu, že je sobota večer jediná možnost lékařského ošetření je pohotovost, kam se mi upřímně moc nechce.
Díky této odpovědi budu alespoň do pondělí v relativním klidu.
S přáním příjemného dne Denisa H.
Dobry den :
to chce jenom klidovy réžím a pitni a v připadě vyšši anopyrin 1x cečer a pak k obvodnimu lékáře .
držim vám pálce .
Dr Samer Assad.
návštěvník
Počet příspěvků: 15
Děkuji Vám za odpověď.
Denisa H.
návštěvník
Počet příspěvků: 8
Děkuji moc za odpovědi.