3.IVF

(Diskuze k tématu Nevzdávejte šanci na dítě!)

3.IVF

Dobrý večer,
mám dva dny po laparoskopii a hysteroskopii, kde mi zjistili neprůchodnost pravého vejcovodu ( není zjizvený ani nijak jinak poškozený, pouze není průchodný), s tím, že mi tam vpravili nějakou látku, která možná vejcovod zprůchodní. manžel má slabý spermiogram a proto nám lékaři doporučili 3. pokus IVF. na prvním pokusu IVF jsme byli v únoru 2010 a otěhotněla jsem. bohužel plod se nevyvíjel- tudíž v dubnu jsem podstoupila revizi dělohy. následoval druhý pokus IVF a to v červnu 2010- bohužel bezúspěšně. teď po zahojení po té laparoskopii a hysteroskopii mám v plánu jet do lázní. lékař z CARu, který navštěvujeme nám doporučil podstoupit 3. pokus IVF do 3 měsíců od operace, že prý je moje tělo na to připravené ( po laparoskopií a odebrání staré sliznice).. chtěla bych se zeptat na Váš názor, zda 3. pokus podstoupit, nebo počkat delší dobu? také jsme s manželem chtěli vyzkoušet IUI ( klidně i s dárcem), ale lékař nám řekl, že tam je vysoká šance na mimoděložní těhotenství z důvodu neprůchodnosti toho vejcovodu- mohu vědět i Váš názor? a jaké léky ( vitamíny) jsou nejvhodnější a nejúčinější na zlepšení spermiogramu? Předem děkuji moc za odpovědi.

20.8.2010 20:31

Probíhá odesílání formuláře