Dobrý den, mám problém a rád bych ho vyřešil. Je mi čerstvě po 20-tce, jsem kuřák, vážím víc než jiný chlap v mých letech a pracuji jako programátor. Vždy jsem měl přítelkyně na pár dnů - až měsíc. Můj sexuální život byl very good, ale nyní mám přítelkyni a už to z mé strany není takové jaké to je - což mě hodně trápí kvůli mě a také kvůli mé přítelkyni, abych o ní kvůli tomunepřišel. Poslední měsíce mám problém s erekcí a to v tom smyslu, že když leží a přítelkyně mě začne svádět, tak se mi postaví, ale než se odnažím a dostanem se na polohu ze předu, tak mi uvadne a je po všem. Někdy je to jiný, že stále stojí ale po pár minutách sexu uvadne, po pár minutách, se zase postaví a takhle třeba 3x dokola. Nikdy se mi tohle nestávalo. Jiný pár je spolu několik let i celí život a po sexuální stránce jim to klape, tak že si nechci připouštět, že mi uvadne z toho důvodu, že je pro mě partnerka - nezajímavá/oukoukaná, protože jsem heterosexuál a když se po bytě prochází v prádýlku, tak mám na ni strašnou chuť a to jen do cvhíle, než příjde na sex - pak prostě uvadne...
Pak nevím, jest-li je to normální, ale zeptám se. Když masturbuji, tak musím napnout lítka a resp. svaly v nohách abych se udělal a to i při orálním sexu s přítelkyní. Přítelkyně mě ještě orálně neudělala, aniž bych se spontáně udělal - vždy jsem musel napnout nohy, jako bych sperma tlačil ven.
Poprosil bych o radu co stím. A druhý problém je, což jsem nikdy nějak moc vážně nesledoval, je barva spermatu a konzistence. Mou barvu která je nažloutlá (mírně) a konzistenci (ve spermatu se nacházejí hrudky) začala řešit až má přítelkyně, protože já jsem si vždy myslel, že je to normální, když delší dobu sperma nevýjde ven, tak že je jakoby uleželé :-)
Chci se zeptat, proč není bílé a proč je hrudkovité. I když masturbuji, tak první orgasmus je mírně nažloutlý s hrudkami. když masturbuji podruhé, tak už je spíše průhledné, řitčí a bez hrudek.
Děkuji za vaši odpověď.
Barva spermatu a problémy s erekcí
(Diskuze k tématu Vyšetření ejakulátu)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, dotaz týkající se Vaší erekce směřujte prosím na sexuologa.
Hrudkovitá konzistence spermatu je normální. Sperma má tekutou konzistenci. Po ejakulaci dochází k normálnímu zahuštění spermatu (tj. vámi popisované zhrudkování), po 5-30 min. dochází opět ke zkapalnění spermatu. Lehce nažloutlá barva spermatu je normální. Při opakované ejakulaci vaše semenné váčky a prostata vytváří již méně spermatické tekutiny, může být i jiné zabarvení spermatu - více do bíla či do průsvitna.
S pozdravem MUDr. Tomáš Vrána, amb. asistované reprodukce GPK FN Brno
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobry den Pane doctore když onanuji někdy tak mam problem stim že mam hněde sperma jednou jsem měl i čarky krve potřebuji poradit děkují radu my mužete prosim poslat na meil děkují.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Dobry den pane doktore. Mam obdobny problem ve slozeni spermatu. Jedna jse me o to, ze nekdy mam sperma zcela normalni a nekdy me treba 3tydny trapi hrudky, jakoby gelove ve spermatu , pri ejakulaci to je i citit , ze to neleze ven, trochu to boli a pak vyleze toto slozeni. Vetsinou se jedna o prostredni nebo konecnou cast ejakulace. Nevim zda si stim nezajit nebo jestli je to normalni. Nekdy to nemam cely pul rok a pak se me to zase na chvili objevi, vetsinou je to spojeny s delsi prodlevou sexu, ale nevim zda to muze byt tim.
Dekuji za Vasi radu