Fotofobie po laserové operaci očí

Fotofobie po laserové operaci očí

Eva  |  návštěvník  |  Praha
Dobry den,
jsem 8 tyden po leaserove operaci oci. Prvni tyden probihalo vse v poradku,mela jsem kapky ktere mi vystacili 7dni a pri prohlidce po 3dnech po operaci mi bylo pouze sdeleno, ze mam sussi oci, at kapky dokapu a prijdu na kontrolu za 3 mesice. Bohuzel po dokapanii za 3dny mi nastaly velke obtize. Nevidela jsem,bolest v ocich jako kdyz mam v nich pisek a slzeni. Pri prohlidce doktorka diaknostikovala fotofobii a udelaly mi na klinice kapky z me krve.Temito kapkami si do dnes po 7tydnu vykapavam oci 5x denne a do ted jsem k tomu pouzivala 5x denne kapky Flucol. Flucol mi po vcerejsi prohlidce doktorka vysadila a mam dale pouzivat jen 5xdenne kapky udelane z me krve. Bohuzel pani doktorka po dukladnem vysetreni kdy mam stale fotofobii,zkonstatovala, ze nevi co semnou dal. Mam pry dal vykapavat a prijit za tyden. Me obtize jsou i po 7tydnech velmi velke. Nemohu byt na dennim svetle bez slunecnich bryli a stejne i tak mam problemy,natoz slunce. Doma jsem stale pri zatazenych zaluziich,nemohu se divat na televizi ci do pocitace bez slunecnich bryli a to jen 1az 2hodiny denne. Omezuje me to v pracovnim i osobnim zivote a zacinam mit strach aby se to dalo vylecit. Stale chodim na ocni kliniku kde mi opreraci provadeli. Operace se povedla ale fotofobie i mi nici zivot jiz skoro 2mesice. Ma vada nebyla komplikovana slo jen o beznou leaserovou operaci dalekozrakosti. Prosim o radu jak fotofobie po leaserove operaci probiha a zda je ma situace standartni a nebo bych mnela vyhledat jinou odbornou pomoc.
Dekuji Eva
JH  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Vazena pani Evo, vzhledem k tomu, ze v nasi rodine se vyskytly po laserove operaci stejne obtize, rada bych se zeptala, zda jeste pretrvavaji? Pokud ne, prispela byste prosim radou, zda ustoupily samy nebo Vam na ne neco pomohlo? A pokud ustoupily, jak dlouho trvaly? Dekuji mnohokrat za Vasi odpoved. JH

Související zákroky