Implantace umělé čočky levněji

(Diskuze k tématu Implantace umělé čočky - PRELEX, RLE)

Implantace umělé čočky levněji

Mám zájem o implantace umělé čočky Prelex ,je mi 47 let /krátkozrakost -1,75/, brýle mě nevyhovují. Provádí někdo levněji operaci než za 29.000,- Kč jedno oko? Děkuji. Zdeňka

2.8.2011 12:40

Probíhá odesílání formuláře

RE: Implantace umělé čočky levněji

Dobrý den,byla jsem na implantaci multifokálních čoček v květnu - Klinika Zlín MuDr Smečky, kde operace 1 oka stála 19.000,- Kč.Je to opravdu seriózní klinika. Můžete se podívat na we. stránky www.klinikazlin.cz Zdravím Renata

23.9.2011 09:10

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
v případě, že Vám byl diagnostikován šedý zákal je doplatek za multifokální čočku na jedno oka 18.000,-. Pokud se jedná pouze o zákrok k odstranění dioptrií, tak je cena 28.000 za oko. Podrobnosti naleznete na http://www.ocniklinikapce.cz

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel

Naše internetové projekty a obchody:
www.ocniklinikapce.cz
www.ocni-centrum.eu
www.prodejcocek.cz
www.cocka-kontaktni.cz
www.prodej-cocek.cz
www.ophtha-trade.cz
---------------------------------------------------
tel.: 464 007 800, GSM: +420 608 800 886
email: korda@ocni-centrum.eu

23.9.2011 20:20

Dobrý den,
včera jsem ( 43 lét, krátkozrakost : - 4,5 a -6 ) byla na vyšetření ve Zlínské oční klinice. Multifokální čočka na jedno oko – 20 500 KČ, laser 16 000 KČ.
Pan docent Smečka mně sdělil že je možné, že budu potřebovat po 2 měsících dokorekcí - 3 000 KČ za 1 oko.
A o serióznosti vypovídá to, že (cituji stránky kliniky Zlín) : Naše Klinika je jako jediné pracoviště v ČR zapojena do mezinárodní multicentrické studie odstraňování presbyopie pomocí laseru… a tak dále…
Velice povzbudivý článek na webových stránkách kliniky pro lidi starší 40 let. Zaplatíte laser (16 000 KČ/oko), doplněk je zdarma a nepotřebujete žádný brýle a ni po 40 roku života. Paráda !
Vzala jsem den volna, jela 150 km tam a 150 zpět, 3 hodiny ve frontě, ačkoli jsem byla objednána na určitou hodinu. A všechno proto, aby se velice zklamala.
Klinika na svých stránkách ani slovem se nezmiňuje, že výsledek je nejistý. Pan docent mně doslova řekl, že je to 50 na 50 a pry kdyby to na 100 % fungovalo tak by program nebyl zadarmo.

10.1.2012 12:45

multifokální čočky prelex stojí na jedno oko 19 900 korun, pokud jste pojištěna u zdravotní pojišťovny. ta vyšší cena je pro lidi bez pojištění. více mi vadilo, že jsem nikde nesehnalainformace o průběhu po operaci. díky těmto stránkám již jsem klidná. zaostřování může trvat až 7 týdnů, než se to mozek naučí. jen mohu potvrdit, že tyto čočky nejsou vhodné pro řidiče. na silnici totiž máte stále vánoce. okolo světel je několik kroužků, já jsem tomu začala říkat prskavky. na blízko jsem začala vidět dva dny po první operaci. na dálku, byť přes pokoj, stále ještě čekám. ale jsem teprve 3 týdny po operaci. velice děkuji lékařům on-line za odpovědi. blanka

23.9.2011 10:50

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)