Dobrý den ! Jsem z Prahy a chtěla bych mojí mamince zakoupit oční operaci aby se zbavila nadobro brýlí a potřebuji poradit na jakou kliniku, popř. doktora se máme obrátit. Nechci nic riskovat . Poradíte ? Předem děkuji.
Doporučte oční kliniku
(Diskuze k tématu Laserové operace očí)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Taky jsem ten stejný problém měla, když jsem řešila problém s operací očí. Strávila jsem nad tím hodně času, pročítala časopisy a taky taky na netu hodně článků a diskuzí, které mi v mnohých věcech hodně pomohly.Ptala jsem na všechno co se týká právě operace očí kamarádi mi poradili abych v prvé řadě se ptala na operaci očí laserem je to prý nejrychlejší cesta k úspěchu. Hodně reakcí pozitivních se natom taky shodlo tak jsem se k tomu taky odhodlala, proč bych to nemohla já zkusit. Svobodová M 34let Praha
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den
Uvažuji o operaci očí Laserem,ale stále přemýšlím a nejsem si jist kdo je opravdu kvalitní a cenově přijatelný. Každý zde píše jaké má úspěchy a Každý má jiné cenové nabídky.! Proto jsem s toho hodně rozpačitý.
Jinak mám obě oči stejně dioptrie -5,0, dále by mně zaujímalo jak je to s rekonvalescencí. Pracuji jako OSVČ automechanik. Občas svařuji CO2. A občas se přistihnu, že se koukám i přes brýle na Blízko.! Je mně 40 let.
Je zde někdo kdo by opravdu dobře poradil. Děkuji za odpověď. Martin. D
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Také by mně to zajímalo zdali odpoví někdo na tento dotaz
návštěvník
Počet příspěvků: 3
no ja tedy doporucuji plzenskou oftu. obe oci za 32000,- plus predoperacni vysetreni za 1500,- dost zalezi na tom, odkud jste. ja to mela skoro doma, takze nebylo moc o cem rozhodovat a hlavne me operoval muj skvely pan doktor bejvl... jsem po operaci 20 dni a super. ze zacatku mi chvili trvalo, nez jsem si v praci zvykla na 12-ti hodinovou smenu u pocitace, ale taky se to dalo. ted uz vidim paradne a ani to moc nebolelo ;)
veronika
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Děkuju za vaší odpověd.! Ale rád bych znal stanovysko z některých Lékařu.! Nebo se něčeho Bojí.!!