Je výsledek definitivní?

(Diskuze k tématu Laserové operace očí)

Je výsledek definitivní?

Dobrý den, cely zivot nosim bryle. Nevidim na dalku, mam na pravem oku 4,5 a levem 5 diptrii. Je mozne, ze se mi dioptrie po operaci casem zase vrati? ze zase uvidim spatne? Probudit se rano a videt na hodinach kolik je hodin, to je muj sen. Zbavit se bryli!!! Ale operace je draha, kdyby vysledek nebyl nefinitivni a musel se opakovat, tak to bych si nemohla dovolit. Jaka je pravdepodobnost, ze se dostanu na 0-0 a tak to zustane? Je mi 32, jsem po dvou porodech, nemam zadne zdr potize. Dekuji moc. Krista

20.8.2009 17:27

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Je výsledek definitivní? / 20.8.2009 17:27

Dobrý den paní Kristo,
rozumím vašim obavám a chápu je.
Pokud zvolíte zákrok na naší klinice jsou vaše obavy zbytečné.
Součástí laserových zákroků NeoLASIK je totiž doživotní záruka.
Tyto zákroky jsou nejbezpečnější a nejstabilnější z dostupných metod. Pravděpodobnost že se dostatnate na nulu je témř stoprocentní - přesto ale pokud by výsledekm nebyla úplná nula a nebo by se vám v budoucnu vada znovu objevila, máte další zákrok zdarma.
Pokud je vám 32 let a máte 4,5 dioptrie, není další zhoršování v následujících letech pravděpodobné – přesto bych doporučoval volit zákrok se zárukou. Cena je 19 za jedno oko
Pokud se budete chtít objednat na vyšetření, zavolejte prosím na níže uvedená tel. čísla. Sekretářky vás budou informovat o aktuálních termínech na objednání.

Děkuji za váš dotaz a zdravím

MUDr. Josef Hycl, CSc.
Lékařský ředitel Oční kliniky NeoVize
Oční klinika NeoVize
Poliklinika Viniční, 1. patro
Viniční 4049/235, 615 00 Brno-Židenice
Telefon: 517 070 700, 517 070 707
Mobil: 775 858 700
Fax: 533 306 113
E-mail: info@neovize.cz
www.neovize.cz

21.8.2009 07:49