Dobrý den chtěla bych se zeptat na operaci laserem zda je možná při kombinované vadě krátkozrakosti a astigmatismu -1,25 dioptrie a 4 cylindry osa 180* Děkuji
Laser při kombinované vadě?
(Diskuze k tématu Korekce laserovou metodou LASIK)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
pokud je Vám méně než 40 let, jde vyšetření a laserová operace provést v jeden den a obě vady se odstraní při jednom zákroku - ve Vašem případě při operaci krátkozrakosti. Na oční klinice ve Zlíně máme nejmodernější, nejrychlejší a nejpřesnější laser na operace očních vad - 6D laser Amaris 750S. Jde o velmi precizní a velmi šetrný laser, po operaci tímto laserem se zkracuje i doba rekonvalescence.
Pro objednání můžete zavolat na info call centrum Gemini oční kliniky 577 202 202 nebo na 731 221 444 nebo se objednat elektronicky na webových stránkách www.gemini.cz a uvést úplné informace.
S pozdravem
Gemini oční klinika
| Premium member |
Hradec Králové
Počet příspěvků: 284
Vážená paní,
děkuji Vám za dotaz, tuto kombinovanou vadu lze pomocí excimerového laseru dobře řešit s dobrým výsledkem. Pokud by jste chtěla přijet do našeho refrakčního centra, rádi se o Vás postaráme, telefon je 49 583 3336.
S pozdravem
Dobrý den paní Hudečková,
laserovou korekci krátkozrakosti s astigmatismem provádíme na naši klinice dlouhodobě s perfektními výsledky. Pokud máte zájem , můžete se objednat telefonicky nebo e- mailem na osobní vyšetření a konzultaci u mne:tel. + fax : 532 234 334 (336, 201), rautrata@fnbrno.cz
S pozdravem
Prof. MUDr. Rudolf Autrata, CSc., MBA
přednosta oční kliniky LF MU a FN Brno, Černopolní 9, Brno 61300
vedoucí laserového centra oční kliniky LF MU a FN Brno
předseda České společnosti dětské oftalmologie a strabologie ČLS JEP
tel. + fax : 532 234 334 (336, 201), rautrata@fnbrno.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobry den,pred 14 dny jsem podstoupila laserovou operaci obou oci najednou.Jiz druhy den pri kontrole jsem mela rozostrene videni do dálky a neprecetla jsem zadna pismena.Při dalsi kontrole tyden po operaci se situace nezlepsila a namerili mi na jednom oku 1 dioptrii a na druhem skoro dve dioptrie.Bylo mi receno,ze musim jeste par tydnu pockat,ze se obe oci musi stahnout.Na blizko vidim velmi dobre,ale na dalku porad rozostrene.Puvodne jsem mela na jednom oku 4,75 dioptrii a na druhem 5,75 dioptrii,cyl.vadu a osy (presna cisla si nepamatuji). Mohl by mi prosim nekdo poradit, co s tim a cim se to mohlo stat?Dalsi kontrola mne ceka az za dalsich 14 dni.Zacinam byt dost nervozni,ze zrovna mne se operace nezdraila.
Dekuji moc
| Premium member |
Hradec Králové
Vážená paní,
děkuji za dotaz. I po operaci Lasik trvá hojení i několik měsíců a navíc přes obecně výborné výsledky může být individuální reakce odlišná. Tzv. zbytková vada se většinou řeší po uplynutí třech a více měsíců, kdy se již rohovka stabilizuje a je možné určit co je potřeba. Jistě Vám pracoviště, které jste si vybrala vše přesně objasní.
S pozdravem
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobry den pane doktore, moc dekuji za odpoved. Jeste bych se rada zeptala, zda muze mit ockovani proti klistove encefalitide vliv na hojeni oci po operaci.
Dekuji
| Premium member |
Hradec Králové
Vážená paní,
rádo se stalo, pokud je mi známo tak byl očkování proti klíšťové encefalitidě vliv mít nemělo.
S pozdravem