dobry den chtela bych obe oci naraz ale nevim jestli nebude problem v diopriich na pravem oku mam asi jen 1,5 ale na levem skoro 6 bolesti se nebojim bojim se ze se mi pokazi i to lepsi oko jaky zakrok a kde? pracovist je tolik v cem je rozdil? jak jako laik poznam ze mi radi dobre dekuji wernerova
Velký rozdíl v dioptriích
(Diskuze k tématu Korekce laserovou metodou LASIK)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den paní Wernerová
Rozdíl dioptrií není problém.
Jak poznáte dobré pracoviště? Tady je rada obtížná. Rozdílů mezi pracovišti je mnoho a zásadních - ale máte pravdu pacient se v toím může jen obtížně orinetovat.
Být vámi volím pracoviště, které v ceně zákroku dává doživotní záruku na zákrok a kde operují lékaři s mnohaletou zkušeností. Sám se laserovým operacím věnuji již 17 let a provedl jsem již více než 20000 laserových operací. Na zákroky NeoLASIK a NeoLASIK HD poskytujeme doživotní záruklu v ceně. Tyto zákroky jsou nejšetrnější a nejstabilnější z dostupných metod. Pokud se budete chtít objednat na vyšetření nebo zákrok zavolejte prosím na níže uevedená čísla. Přečtěte si také naše stránky www.neovize.cz kde najdete mnoho dalších důležitých informací,
Děkuji za váš dotaz a zdravím
MUDr. Josef Hycl, CSc.
Lékařský ředitel Oční kliniky NeoVize
Oční klinika NeoVize
Poliklinika Viniční, 1. patro
Viniční 4049/235, 615 00 Brno-Židenice
Telefon: 517 070 700, 517 070 707
Mobil: 775 858 700
Fax: 533 306 113
E-mail: info@neovize.cz
www.neovize.cz
![]() | Basic member |
Praha
Počet příspěvků: 4
Dobrý den,
nejlepší je osobní konsultace na Vámi vybrané klinice nebo doporučení od spokojeného klienta.
Jako laik se můžete jen těžko orientovat a proto je důležitá důvěra získaná třeba právě při předoperační konsultaci.
Hezký den M.Strouhalová OCP