Průběh operace pterygia

(Diskuze k tématu Operace pterygia rohovky)

Průběh operace pterygia

Dobrý den za měsíc mám nastoupit na operaci pterigia v obouch očích mohli byste mi napsat co to obnáší a jestli je to bolestivé díky s pozdravem Pospíchal.

24.9.2008 19:05

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Průběh operace pterygia / 24.9.2008 19:05

Operace pterygia spočívá v odstranění blanky, která pokrývá část rohovky.
Zpravidla postačí lokální umrtvení, následuje snesení blanky z rohovky a plastika spojivky s několika stehy. Stehy se odtraňují( nebo vstřebatelné se ponechávají) asi za týden . Celková doba léčení je asi 2-3 týdny

10.10.2008 12:06

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Podrobnosti o operácii pterygia

Kolko stoji operacia pterygia rohovky? Je tento zakrok hradeny poistovnou? V pripade vyskytu u oboch oci, je mozne podstupit zakrok naraz u oboch oci?? pri paleni a scervenani oka je mozne pouzit nejake kvapky na upokojenie? napr Visine Classic? Ake su cakacie lehoty na operaciu, je potrebne ju objednavat dlho dopredu?

Dakujem za odpovede.

26.8.2011 22:34

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Podrobnosti o operácii pterygia

Dobrý den,
operaci pterygia na našem pracovišti zdravotní pojišťovna nehradí. Zákrok je možné podstoupit na obou očích současně. Po zákroku se kapou antibiotika a popřípadě další kapky podle průběhu hojení. A v případě většího podráždění očí Vám budou doporučeny jiné kapky než Visine, ty nejsou nejvhodnější volbou.
Termín operace na naší klinice OFTEX v Pardubicích jsme schopni nabídnout do týdne a cena zákroku je 1200,- za oko.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel

Naše internetové projekty a obchody:
www.ocni-centrum.eu
www.ocniklinikapce.cz
www.prodejcocek.cz
www.cocka-kontaktni.cz
www.prodej-cocek.cz
www.cocky-levne.cz