Dobrý den za měsíc mám nastoupit na operaci pterigia v obouch očích mohli byste mi napsat co to obnáší a jestli je to bolestivé díky s pozdravem Pospíchal.
Průběh operace pterygia
(Diskuze k tématu Operace pterygia rohovky)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Operace pterygia spočívá v odstranění blanky, která pokrývá část rohovky.
Zpravidla postačí lokální umrtvení, následuje snesení blanky z rohovky a plastika spojivky s několika stehy. Stehy se odtraňují( nebo vstřebatelné se ponechávají) asi za týden . Celková doba léčení je asi 2-3 týdny
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Kolko stoji operacia pterygia rohovky? Je tento zakrok hradeny poistovnou? V pripade vyskytu u oboch oci, je mozne podstupit zakrok naraz u oboch oci?? pri paleni a scervenani oka je mozne pouzit nejake kvapky na upokojenie? napr Visine Classic? Ake su cakacie lehoty na operaciu, je potrebne ju objednavat dlho dopredu?
Dakujem za odpovede.
Dobrý den,
operaci pterygia na našem pracovišti zdravotní pojišťovna nehradí. Zákrok je možné podstoupit na obou očích současně. Po zákroku se kapou antibiotika a popřípadě další kapky podle průběhu hojení. A v případě většího podráždění očí Vám budou doporučeny jiné kapky než Visine, ty nejsou nejvhodnější volbou.
Termín operace na naší klinice OFTEX v Pardubicích jsme schopni nabídnout do týdne a cena zákroku je 1200,- za oko.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.
Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel
Naše internetové projekty a obchody:
www.ocni-centrum.eu
www.ocniklinikapce.cz
www.prodejcocek.cz
www.cocka-kontaktni.cz
www.prodej-cocek.cz
www.cocky-levne.cz