Slzení a bolesti očí

(Diskuze k tématu Slzení očí)

Slzení a bolesti očí

Dobrý den.
Mám na vás dotaz, strašně mi strašně slzi oči a občas mě i dost boli..
Ale vidim dobře je to jenom z unavy nebo si mam raději zajit za doktorem na vyšetření???
Děkuji za odpověď...

24.2.2011 22:47

Probíhá odesílání formuláře

RE: Slzení a bolesti očí

Vážená paní,
děkuji Vám za dotaz. Vaše obtíže jsou nejspíše způsobeny zánětem spojivek, ale rozhodně bych Vám doporučoval navštívit očního lékaře, aby se Vaše obtíže vyjasnily.
S pozdravem

25.2.2011 09:32

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den,
děkuji za odpověď, můj dotaz byl formulován pouze na nepříjemné slzení očí. Oči mě nebolí. U očního lékaře jsem tento problém konzultovala již 2x při běžné kontrole, ale bez výsledku. Oči mě opravdu vůbec nebolí, je jen velmi nepříjemné a obtěžující to slzení. Děkuji Tomková

25.2.2011 18:32

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Paní Tomková v každém případě doporučuji komplexní oční vyšetření. Příčinou slzení může být mnoho očních vad od méně závažných až po závažnější, ale slzení může způsobovat i obyčejná únava.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika Pardubice
Rokycanova 2798, 530 02
Česká republika
Majitel

Naše internetové projekty a obchody:
www.ocni-centrum.eu
http://klinika.ocni-centrum.eu/
---------------------------------------------------
tel.: 464 007 800, GSM: +420 608 800 886
email: info@ocni-centrum.eu

25.2.2011 18:39

Dobrý den,

určitě doporučím, abyste navštívila oční ordinaci a podstoupila podrobné vyšetření s rozborem Vašeho problému, s pozdravem MUDr. Lenka Ottová ,oční centrum Ottlens

www.ottlens.com

25.2.2011 16:16

Dobrý den
určitě absolvujte celkové oční vyšetření.Příčin může být mnoho - nejčastěji skrytá plusová oční vada,potřeba brýlí na čtení,alergie,zánět,ucpané slzné kanálky,poruchy slzivosti...
I pokud jsou oči zcela zdravé,může být příčinou únava očí např.z práce na počítači.

2.3.2011 13:15

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, minulý týden jsem na vštívila oční ambulanci, kde jsem si stěžovala na slzení levého oka s mírnou bolestivostí v koutku. Paní doktorka mně nasadila kapky Maxitrol a pokud by se stav nezlepšil, tak i lék Augmentin 1g. Nyní po týdnu mohu konstatovat, že se stav slzení oka a citlivosti koutku téměř nezlepšil.Poraďte. Díky

9.5.2011 10:37

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, doporučuji Vám opět návštěvu očního lékaře a vyšetření Vašeho stavu. Může se jednat o benigní záležitost, ale i o závažnější stav. Pokud by Vaše potíže nezmizely, můžete navštívit naši Oční kliniku v Pardubicích.
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika Pardubice
Rokycanova 2798, 530 02
Česká republika
Majitel

Naše internetové projekty a obchody:
www.ocni-centrum.eu
http://klinika.ocni-centrum.eu/
---------------------------------------------------
tel.: 464 007 800, GSM: +420 608 800 886
email: info@ocni-centrum.eu

9.5.2011 19:15