Dobry den,
chtela bych se s Vami poradit. Dnes jsem byla opet na vysetreni zraku (po 8 mesicich), protoze mi pripadalo, ze vidim hure. Ocni test ukazal, ze mam opet on 0.5 dioptrie vice na obou ocich. Je mi 28 let a bryle jsem zacala nosit v 17. V poslednich letech se mi oci horsi o 0.5 dioptrie kazdych 6-10 mesicu. Muzete mi poradit, co delat, nebo jake vitaminy uzivat, aby se muj zrak prestal zhorsovat. Nebo co muze byt duvodem. V rodine nikdo nema vice jak 1.5 dioptrie do dalky. Prave mam na levem oku -6, -0.25 dioptrii a na pravem -5.5, -0.25
Predem dekuji za jakoukoliv radu.
Neustálé zhoršování zraku
(Diskuze k tématu Vyšetření zrakové ostrosti do dálky)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Basic member |
Počet příspěvků: 3
Vážená paní,
k přesnému stanovení řešení Vaší oční vady je nutné podrobné
předoperační vyšetření. Na základě tohoto vyšetření a s přihlédnutím k Vašemu věku, povolání atd. Vám následně lékař doporučí postup k vyřešení Vašeho problému.
Na předoperační vyšetření je možné se objednat na telefonním čísle 377 539 125 (ve všední dny od 8.30 do 13.30 hod), kde s Vámi rádi
domluvíme vhodný termín.
Tým Ofta Plzeň
![]() | Premium member |
Hradec Králové
Počet příspěvků: 267
Vážená paní,
nejspíše máte progredující krátkozrakost, která je indikací ke zpevňující operaci - skleroplastice. Provádíme ji s dobrými výsledky od roku 1984. Poku budete mít zájem o vyšetření a domluvu, objednejte se prosím na tel. č. 49 583 2325.
S pozdravem
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Velmi dekuji za Vasi odpoved. Jeste jsem se chtela zeptat, jelikoz ziji v zahranici a nemam ceske pojisteni, co takova operace stoji a take pokud bych prijela behem dvou mesicu na vysetreni, je mozne nasledne po nem (behem nekolika dni) tuto operaci uskutecnit...
Predem dekuji za Vasi odpoved.
Pavla J.
![]() | Premium member |
Hradec Králové
Počet příspěvků: 267
Vážená paní,
děkuji Vám za Váš zájem, cena je cca 10 000 Kč za jedno oko, termín nám vyhovuje. Napište mi prosím na mojí adresu rozsival@lfhk.cuni.cz
S pěkným pozdravem