Vyšetření oční vady u více lékařů

(Diskuze k tématu Vyšetření zrakové ostrosti do dálky)

Vyšetření oční vady u více lékařů

Byl jsem již dříve vyšetřen jinde a řekli mi, že s mojí dioptrickou vadou se nedá nic dělat. Mám se obrátit na jinou kliniku, lékaře?

14.11.2011 16:09

Probíhá odesílání formuláře

RE: Vyšetření oční vady u více lékařů

Dobrý den, nepíšete o jakou dioptrickou vadu se jedná, ale v naprosté většině lze najít řešení. Komplikovanější jsou případy se šilháním a s tupozrakostí, ale ani tak nejsou naprostou kontraindikací. Obraťte se na jiné pracoviště - druhý názor nemůže škodit.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Přeji krásný zbytek dne a jsem s pozdravem.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
Oční klinika OFTEX
Rokycanova 2798, 530 02 Pardubice
Česká republika
ředitel

Naše internetové projekty a obchody:
www.ocniklinikapce.cz
www.ocni-centrum.eu
www.prodejcocek.cz
www.cocka-kontaktni.cz
www.prodej-cocek.cz
www.ophtha-trade.cz
---------------------------------------------------
tel.: 464 007 800, GSM: +420 608 800 886
email: korda@ocni-centrum.eu

14.11.2011 21:53

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Určitě byste měl. Ne každá kliknika má stejné vybavení. U nás například máme širší spektrum metod než standardní refrakční pacoviště. Navíc se dnes používají techniky, o kterých se ještě před několika lety nevědělo. Používáme různé postupy a jejich kombinace. U 9 z 10 pacientů najdeme řešení. Je pravda, že u komplikovaných stavů je někdy cesta k cíli složitější, ale snažíme se pomoci všude, kde to je v silách moderního očního lékařství. Umíme pomoci i pacientům s tzv. keratokonem, u kterých řada klinik odmítá jakýkoliv zákrok provádět.

15.11.2011 09:19

Dobrý den,
děkuji za dotaz.
V každém případě se obraťte na dalšího očního lékaře.Z vašeho dotazu neplyne,o jakou oční vadu jde, takže podrobnější informace podat nemohu.¨
MUDr.Kateřina ˇ%Sinclová

18.11.2011 11:37