dobrý den.mám pocit ,, knedlíku v krku ,, tvoří se mi nadměrné množství slin,které mě nutí polikat,mám i potíže s polikáním.prošel jsem snad všechna vyšetření a nikdo mě nepomohl.zdá se mi že mám v krku takové šedivé skrny .poraďte ,mám něco kloktat,nebo polykat prášky,nebo co?
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Knedlík v krku
(Diskuze k tématu Knedlík v krku)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Počet příspěvků: 106
Dobrý den,
velmi bych se přimlouval za to, abyste navštívil ORL odborníka. Je třeba zjistit proč takové problémy máte a poté zahájit léčbu.
S pozdravem, dr. Pavelec, LENTE, 604243945
Dobrý den,
pokud máte opravdu dostupná vyšetření negativní a zatím Vám žádný postup nepomohl, obraťe se na odborníky v oblasti akupunktury, homeopatie a tradiční čínské medicíny v Praze. Předtím by bylo vhodné ještě jednou navštívit ORL vzhledem k Vašemu popisu šedých skvrn a získat k tomu vyjádření.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, již přes měsíc se trápím s pocitem knedlíku v krku, který mě nutí stále polykat. Při jídle a pití žádné problémy nepociťuji, pouze při obyčejném polykání slin(což má obvodní lékařka nechápala). Jediné vyšetření, které mi lékařka dopořučila je vyšetření štítné žlázy - strumy. Celý tento proces je velmi zdlouhavý a stále nedochází k řešení problému. Mohu se na vyšetření ORL objednat sama bez "žádanky" od mého obvodního lékaře? Je to opravdu nepříjemný a otravný pocit a bohužel to stále nebere konce. Předem děkuji za odpověď či radu.
| Basic member |
Velmi doporučuji kontaktovat Středisko komplexni terapie psychosomatických poruch v Liberci. http://www.sktlib.cz/.
Marek Vít