Dobrý den,
moje pětiletá neteř má suchý dráždivý kašel a její ošetřující lékařka jí sdělila, že má náběh na laryngitidu. Protože žijeme s ní ve společné domácnosti s našimi třemi dětmi, mám dotaz, zda s ní mohou přijít do styku, protože mi švagrová řekla, že si s ní mohou hrát, že to není nakažlivé. Dočetla jsem se, že laryngitida je virového nebo bakteriálního původu, taj je mi divné, že se nemohou od ní děti nakazit. Děkuji za zodpovězení mého dotazu.
Nakažlivost laryngitidy
(Diskuze k tématu Laryngitida)
manka
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
15.6.2011 21:24
Probíhá odesílání formuláře
Minnetonka
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
nám se poprvé objevila laryngitida minulý čtvrtek, Kája se nám začala v noci dusit, noc jsme přežili s vystrkováním dítěte z okna a druhý den jsme jeli k doktorce, která nám napsala protazin (což je ale na rok a půl staré dítě dost silnej dryják, tak jsme ho nahradili kapkami fenistil).
30.10.2011 09:57
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Minnetonka
návštěvník
návštěvník
Minulý čtvrtek se nám poprvé objevila laryngitida, Kája se nám začala v noci dusit, noc jsme přežili s vystrkováním dítěte z okna a druhý den jsme jeli k doktorce, která nám napsala protazin (což je ale na rok a půl staré dítě dost silnej dryják, tak jsme ho nahradili kapkami fenistil).
30.10.2011 09:57
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
katka84
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
nebylo by lepší jít na pohotovost a medikaci nechat na lékařce????
27.12.2011 07:28
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Soutěž