Dobrý den, moje dcera se narodila 19.12. ve 34. týdnu. Měla potíže s dýcháním, tak ji připojili na (c-pup). Po deseti dnech ji vyndali z inkubátoru a dali mi ji do postýlky. Zdálo se, že má rýmu, ale nikdy neměla plný nos. Teď je dceři 6 týdnů a v noci se nám stává, že se probudí s křikem a hrozně v ní chrčí a má pusu plnou slin, které jsou jako žvýkačka. Vůbec se nedají utřít jak se táhnou. Dusí ji to a nemůže dýchat. Když jsem jí zkoušela odsát nos, nic se mi nepodařilo. Když dýchá, tak to v ní hrozně chrčí a je slyšet, jak je úplně celá zahleněná a dělá jí to problém.
Chtěla bych se zeptat, zda byste nevěděli, jaký má dcera problém a hlavně, jak jí toho zbavit.
Mnohokrát děkuji
Coufalová
Potíže s dýcháním
(Diskuze k tématu Laryngitida)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
![]() | Premium member |
Vnitřní lékařství
Praha
Počet příspěvků: 619
Dobrý den, jistě jste již absolvovali různá vyšetření u lékaře a chodíte do poradny, takže nebudu zmiňovat klasické postupy. Rozhodně mu popište stav dítěte, mělo by být vyšetřeno a sledováno. Dále doporučuji plné kojení a neustálou láskyplnou pozornost obou rodičů, nenechat díky plakat, co nejvíce nosit a chovat, nejlépe celodenně nosit na těle matky v šátku, odkládat jen v případě potřeby, spát s ní v jedné posteli.. zpočátku to může být pro vás vyčerpávající, zapojte členy rodiny, nosit může každý. Dále je nutné zamyslet se a pracovat na rodinných vztazích, zejména mezi rodiči a vytvořit klidné a harmonické prostředí. zejména matka by měla být v klidu, oprostit se od strachu a jakýchkoliv stresů. Pokud jste na umělé výživě, ta může zahleňovat, dodávejte také tekutiny (vodu) po lžičkách a případně zjistěte u bylinkářů nějaký čajíček pro miminka, který by se dal použít k odhlenění.