Mému tatínkovi zjistili před asi 4,5 lety rakovinu hlasivek,prodělal chemoterapii i ozařování.Minulý rok dokonce operaci,odebrání hlasivek a má ,,slavíka" vše bylo jakštak v pořádku,jedl pil... ale poslední dobou nemůže polknout ani čaj, byl proto v Uh.Hradišti,kde mu čistili jícen a posléze v Brně mu jícen roztahovali,již 2x. Doktor řekl že více udělat nemůže.Ale přece nemůže zůstat bez jídla,bez pití?!Co máme dělat?Je nějaká možná jiná léčba? Operace,nahrazení jícnu vlastním střevem,zavedení sondy do žaludku??Nemůžou ho přeci nechat tak,když je jinak uplně zdráv a rakovina ustoupila...Prosím poraďte,jsem zoufalá a nevím jak mu pomoci.Je slabý,bledý,bez výživy. :(
Rakovina hlasivek,zúžení jícnu
(Diskuze k tématu Onemocnění hlasivek)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den-vzhledem k výborným výsledkům při zdravotních potížích jsem před 5.ti lety začala spolupracovat se společností Tian-shi.Není nad osobní zkušenost proto s čistým svědomím předávám dál. sebijas@seznam.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 14
Děkuji ale obávám se že na tuhle volbu medicíny je poněkud pozdě... tatínek už 4 měsíc jenom leží, rakovina se zvětšuje a ke všemu má ještě patologické praskliny na krční páteři. :( má voperovanou sondu do žaludku, což byla jeho záchrana...
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Milá Lenko, mojí mamince v květnu 2011 diagnostikovali agresivní formu maligního (zhoubného) nádoru kořene jazyka. Stav byl velice vážný, nemohla polykat, živena byla jednu dobu také jen přes PEG v žaludku, který má stále, dokonce se spekulovalo i o tracheotomii (hadička do krku na dýchání). Lékaři jí odmítli operovat a maminka podstoupila 50 dávek ozařování během 5 týdnů. Zabývám se východní medicínou a ačkoli mamince lékaři moc šancí nedávali, díky této medicíně se jí nádor za 1 měsíc o polovinu zmenšil. Díky této medicíně se jí také vrátila polykací schopnost, neubývá na váze, není jí zima a je vitálnější než jiní pacienti. Prosím, zadejte do vyhledávače http://www.tiens-tianshi.wbs.cz stránky jsou sice ještě v přípravách, ale i tak tam už spoustu informací najdete. Budete-li mít zájem, bez obav mě kontaktujte. Bez přesné diagnozy Vám nemohu nic slíbit, nicméně podle toho, co tu píšete si myslím, že šance stále jsou. Přeji Vám hezký večer a hodně sil. Šárka Melšová
návštěvník
Počet příspěvků: 14
Mohla jsem vás poprosit o kontakt na vás? Popravdě se v těch stránkách neorientuji a nějak nerozumím ani co ta východní medicína obnáší. Možná by byla nějaká šance pozastavit růstu nádoru,ale pohyblivost mu těžko vrátíme bez operace páteře, která v jeho případě není možná. Děkuji Hanáčková Enniaaaaa@seznam.cz