Dobrý den,
už asi 10 let trpím chronickou rýmou. Na ORL chodím jednou za rok a pomáhají mi kapky Alergonasse. Fungují tak 3 měsíce a poté se chr. rýma zase vrací. Nyní jsem ve 20 týdnu těhotenství. Alergonasse se bojím užívat, protože je v letáku napsáno, že obsahují hormony. Používám tedy už asi 2 měsíce nosní kapky pro novorozence a to ještě napůl ředěné vodou. (Olynth pro děti, Nasivin pro novorozence nebo Vibrocil). Jedny kapky mi vydrží tedy asi měsíc a kousíček někdy méně. Mohu ublížit miminku?
děkuji
Petra
Chronická rýma v těhotenství
(Diskuze k tématu Rinosinusitis (rýma a zánět vedlejších dutin nosních))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den,
pokud máte rýmu v těhotenství, mohu Vám doporučit podívat se na net. Zde naleznete prostředek, který Vám umožní zklidnit zánět nosní sliznice a to včetně dutin. Jedná se o nejpřirozenější způsob, který nemá žádné vedlejší účinky jako ostatní prostředky. Vyrábí se ve Švédku a je celosvětově patentován. Co se týče používání dětských kapek, Objektivně Vám nikdo neřekne, zda mohou ublížit miminku či ne, ale je to chemie a ta škodí vždy když se používá déle jak 5 dní.
K nasaline jsem se dostal tím, že má manželka trpí alergickou rýmou a v těhotenství nám doporučili různé kapky. Bohužel jsme měli problémy a tak jsem brouzdal po netu a nelezl Nasaline. Tento manželce naprosto skvěle pomohl a klukovi jsou dnes dva roky a je naprosto OK. Dokonce manželce se alergie zmírnila téměř na minimum a o proti původnímu 10 měsíců v roce ji má tak 2 dny tak 3x v roce. Pokud Vás nasaline zaujme lze ji objednat ve Švédku cc 14 EUR + poštovné. Pokud ji budete chtít v čechách tak na stránkách je telefon a funguje 24 hodin denně. Pokud s tím budete mít sebemenší problémy písněte na lmarsik@seznam.cz a zařídím to. Hodně štěstí. L.Maršík