Zahlenění

(Diskuze k tématu Rinosinusitis (rýma a zánět vedlejších dutin nosních))

Zahlenění

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Jsem ve 12.týdnu těhotenství a cca před 2 měsíci jsem prodělala chřipku, která se táhla téměř měsíc. Potom jsem měla asi týden pokoj a dostala jsem zánět nosohltanu a při nadechnutí mě svědilo na hrudi a nutilo kašlat. Byla jsem u obv.lékaře, který mi předepsal Stodal. Potíže vymizely, ale co mě stále trápilo, bylo silné zahlenění. Stále mám pocit, že se mi tvoří hleny, které polykám. Nyní zhruba po měsíci se mi zánět nosohltanu vrátil. Chtěla bych se zeptat, zda je to v těhotenství normální nebo zda si mám nechat vypsat žádanku na ORL. Spousta lidí mi říká, že mě na ORL stejně nevyšetří, protože jsem těhotná.
Děkuji moc za radu, jsem už zoufalá.

14.4.2009 18:33

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Zahlenění / 14.4.2009 18:33

Dobrý den, vyšetří vás, to je jasné a doporučí léčbu vhodnou pro těhotné.
Stříteská

11.4.2010 21:25

Kvalitní  (2)    Nekvalitní  (0)
RE: Zahlenění

Dobry den,
chtela by jsem se zeptat na silne zahleneni a polykani hlenu.Jsem tehotna-ted zacinajici 22tt.co muzu udelat aby jsem byla setrna k mimi a pomohla s od polykani hlenu?moc dekuji za odpoved.

11.12.2010 03:13

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: RE: Zahlenění

Dobrý den, zkuste omezit mléčné výrobky a kupte si ve zdravé výživě sušený lotosový kořen. 1x denně si udělejte z něho čaj- 10g kořene vařte 15 minut v šálku vody, pak slijte a vypijte.

13.12.2010 20:42

Kvalitní  (5)    Nekvalitní  (0)