Dobrý den, asi 15 let trpím bolestmi hlavy, při nachlazení kostí v čele a bolest jde až do zadu do hlavy, při infekci přijdu o hlas. Až když bolesti se táhly několik měsíců a změnila jsem lékařku ORL měla jsem na rtg nález a byly tam i zastaralé záněty. řěkla mi, že mám dutiny totálně ucpané a zhnisané, objednala mě na ct kde FESS zrušili, prý to má kam vytékat. Po druhé kdy jsem měla hrozné bolesti byl zase nález na rtg, na ct ne. Měla jsem už 3x ct s 2x ct mozku, neustále při každé infekci trpím příšernými bolestmi hlavy jakoby mi kosti v hlavě hnisaly, dělá mi dobře solux a teplo, při infekci má pocit, že kosti zebou, mám čelenku a čepici a pořád je nemůžu zahřát. V čelence chodím skoro pořád, v zimě čepice a vycházím minimálně. Mám nález na průduškách astma, které jsou důsledkem prý onemocnění dutin. CRP mívám vyšší. Každé infekci vlastně předchází velká únava, také při infekci ztácím hlas. Skoro všechna vyšetření jsou negativní. Spíš se projeví její důsledky astma, nehybné oko, prý ochrnutí nervu a špatná sítnice, hrozí utržení. Dobře mi dělá mořský vzduch, kde mi nic není, cítím se báječně, jenže po příjezdu do měsíce onemocním, sama cítím ten rozdíl v dýchání. Je pro mne docela těžké 2x do roka dva měsíce marodit, při dnešních podmínkách v práci. Navíc všechna větší vyšetření jsou negativní. Bolest mi jde do ucha, cítím teplou tekutinu, vyštření negativní, někdy do zubů, rtg zubů též negativní.Děkuji za váš názor. S pozdravem Sinková
Opakovaný těžký zánět dutin
(Diskuze k tématu Rinosinusitis (rýma a zánět vedlejších dutin nosních))
erorr
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
28.6.2009 15:04
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den, brát kortilkoidní spreje, spolu s 10xdenn+ Vincentku nosní sprej, inhalace, vit.C 1000mg alespoň přechodně, Bkomplex forte, hořčík.
Stříteská
11.4.2010 21:18
Kvalitní
()
Nekvalitní
()