Dobrý den, v listopadu jsem prodělala angínu, výtěr na streptokoka byl pozit. užívala jsem antib. v prosinci se mi angína vrátila, opět byl ve výtěru streptokok a opět jsem užívala antibiotika ale jiná, nyní jsou výsledky z výtěru negativní, ale v mandlích mám stále bílé kousky asi hnis, výsledky z labor. jsou v normě, ale ASLO je 404, chystám se na ORL ale problém je že mám astma, tak se chci zeptat zda je jiná možnost léčby než trhání mandlí.Ještě uvedu, je mi 28 let.
Alternativy trhání mandlí
(Diskuze k tématu Tonsilektomie (odstranění krčních mandlí))
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
| Basic member |
Počet příspěvků: 106
Dobrý den, ano je možno mandličky laserově odpařit, ale záleží na nálezu a osobní konzultaci. S úctou, dr. Pavelec, 604243945.
návštěvník
Počet příspěvků: 1
dobry den chci se zeptat mam velke problemy s levou mandli nemuze to mit i jinou pricinu
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, můj přítel má asi měsíc angínu a lékaři mu dali dvoje antibiotika a teď se mu to vrátilo zpět, ale v takovém stavu, že leží v nemocnici, vypouštějí mu hnis z krku a chtějí mu odstranit krční mandle. Respektive jednu a je na něm , jestli si nechá zrovna odstranit i tu druhou..Nikdy za celých 20 let angínu neměl.. Je tedy lepší nechat si tu jednu nebo odstranit zrovna obě? Děkuji za odpověď :)