Povlaky na mandlích

(Diskuze k tématu Tonsilektomie (odstranění krčních mandlí))

Povlaky na mandlích

Dobry den,rada bych se s vami poradila a slysela vas nazor na mou situaci.Je mi 27 let a uz nekolik let skoro od detstvi se mi objevuji bile povlacky na mandlich,obvykle jsou schovane v zahybech mandli,v zadni casti,kde nejsou moc videt,ale pokudse naklonim spravnym smerem ukazou se.Poprve me to videsilo.Ale objevuji se mi opakovane,zapachaji a pokazde pokud je mam,citim se velmi slaba,mam zvysenou teplotu,malatnost a ospalost a bolest mi vchazi do ucha.Od malicka jsem brala hodne antibiotic.Momentalne ziju ve Velke Britanii a pristup a vysetreni doktoru je uplne hrozny.Neustale antibiotika s tim ze se me ptaji co chci predepsat a co chci delat.Cekala jsem 2 mesice na vesetreni v nemocnici po mem obvodnim doktorovi a ten mi rekl pit hodne vody a kloktat slanou vodou.Nemohla jsem tomu uverit.Trpim tim uz nekolik let a objevuji se mi skoro kazdy druhy mesic,nekdy zmizi za par dni nekdy zustanou dele.Jsou mensi vetsi,ale je to neprijemne,jako bych mela cizi teleso v krku a bolest jde do ucha a citim se velice slaba a nemocna.Slysela jsem o operaci,ale rada bych aby mi doktor rekl,co by bylo nejlepsi,ne ze ja si sama doporucim operaci,tak jak to v Anglii chodi.Opravdu doktorsky pristup je tu neskutecny,jsem zufala a nikam to nevede a rada bych se toho zbavila,ale nechci udelat chybny krok,ale brat neustale antibiotika nebo to jen tak prechazet to take nechci.Dekuji mockrat.

4.11.2009 13:36

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Povlaky na mandlích / 4.11.2009 13:36

Milá Verko,
myslím, že Vám umíme pomoci. Jde nejspíše o chronický zánět mandlí. Po vyšetření budeme schopni rozhodnout zda použijeme k léčbě LASER, radiofrekvenci či zda budeme postupovat konzervativně. Musím Vás ale osobně vyšetřit. Neváhejte zavolat na 604252324 a vše probereme. S úctou, MUDr. V. Pavelec, Ph.D., tel.: +420604252324.

4.11.2009 14:21

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dekuji vam za odpoved doktore Paveleci.Jak jsem vam v predchozim dotazu psala bydlim ve Velke Britanii,takze bude pro mne vice nakladnejsi se s vami spojit,ale pokusim se.Ale na vysetreni do CR nevim za jak dlouho bych se dostala.Jelikoz jsem pojistena ve VB vim,ze bych si vysetreni musela v CR zaplatit.Vedel by jste kolik bych priblizne zaplatila za vysetreni?Kde ordinujete?Jeste jsem premyslela,pokud by jste mel email a bylo by to uzitecne,mam fotografie mych mandli pri zanetu.Treba by pomohli upresnit situaci a rozhodnuti.To jen takovy napad.Dekuji

5.11.2009 21:19

Dobrý den,
klikněte na www.lente.cz nebo zavolejte na +420604252324
Tam najdete i ceník, kontakt atd.
S úctou

6.11.2009 06:36