5-denní točení hlavy

(Diskuze k tématu Závrať (vertigo))

5-denní točení hlavy

Dobrý den. Potřebovala bych radu, jelikož jsem už zoufalá. Mívám šílené motolice. Trvá to i 5 dní. Nic mne ale nebolí. Obvoďák mne poslal na vyšetření neurologické. Ti mne poslali na EKG, EEG, ORL, magnetickou rezonanci a jsem v naprostém pořádku. Když to začne, tak mi dají kapačky, které nepomáhají. Prostě to samo přejde po 4-5 dnech. Má to stále stejný průhěh. Ráno vstanu a motá se mi hlava. Už si nevím rady. Prý to může být tlakem, či krční páteří. Ale pomoct mi nedokáží.Děkuji za pomoc

10.2.2010 16:21

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na 5-denní točení hlavy / 10.2.2010 16:21

Vážená, včera jsem obdržel prostřednictvím "lékaři on-line" Váš dotaz. Než jsem napsal tuto odpověď, tak jsem ještě jeho obsah konzultoval se svým kolegou - lékařem, který se dlouhodobě zabývá alternativní medicínou, m. j. i aurikuloterapií - léčba prostřednictvím aktivace, či utlumení orgánů našeho těla, či jeho jednotlivých částí a to prostřednictvím jednotlivých kontaktních bodů na ušním boltci. Kolega doc. Dr. Hanuš mi potvrdil, že k odstranění Vámi popisovaných problémů by napomohla hypnoterapie a efekt by ještě byl znásoben právě její kombinací s výše uvedenou aurikuloterapií. Tolik chci uvést k Vašemu dotazu. S pozdravem Mgr. Zbyněk Bohdal

11.2.2010 13:41

Kvalitní  (20)    Nekvalitní  (0)