Už několik měsíců mi v podstatě vystřeluje bolest v okolí pravé lopatky. Loni jsem se zády chodila na rehabilitace, ale ty nepomohly. Bolest jde trochu i k páteři. Můj doktor říkal, že s páteří nic nemám. Bolest necítím jen v noci když spím, nebo ji nevmínám, když se plně soustředím na nějakou věc. Nevím co s tím mám dělat a co by to mohlo být...
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Bolest u pravé lopatky
(Diskuze k tématu Aby záda nebolela)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
do oblasti lopatky se mohou propagovat bolesti z oblasti ramenního pletence, krční či hrudní páteře, časté potíže tohoto charakteru jsou při skolióze nebo i při skoliotickém držení, při blokádě žeber či při funkčních poruchách ramenního pletence. Obrátila bych se ještě na jiného fyzioterapeuta či rehabilitačního lékaře. Mgr.Vašíčková, Rehabilitace GeRI, Praha
Premium member
Praha
Počet příspěvků: 14
Dobrý den,
vaše problémy mohou být skutečně zapříčiněny blokací hrudních nervů, event.skoliózou. Naše masážní lehátka Ceragem odstraňují příčinu těchto problémů. Více informací se dočtete na našich webových stránkách www.ceragem-praha.cz.
Využijte této nabídky. Masáže jsou zdarma a trvají cca 40 minut.
Těšíme se na Vaši návštěvu.
S pozdravem Olga Kandilaki
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?