Dobrý den, zajímalo by mne, kteří lékaři v ČR provádějí léčbu krevní plazmou. Děkuji.
Léčba krevní plazmou - kde v ČR?
(Diskuze k tématu ACP – léčba krevní plazmou)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
vše naleznete na seznamu Lékaři-on line.cz - ACP léčba krevní plazmou, jednak standardně vyhledávačem internetu.
www.revmacentrum.cz
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Seznam lékařů se stále rozšiřuje a proto zde na tomto webu nejsou všichni. Já se například léčím touto metodou v Praze na Policklinice Budějovická na Orthopedii u MuDr Kykalové. Celá akce je bezbolestná, pokud nepovažujete za bolest vpich jehly :-). Jaká bude účinost léčby jsem zvědav. Mám za sebou teprve 3 injekce.
návštěvník
Počet příspěvků: 13
Dobrý den, mohu se nyní zeptat, jaká byla úspěšnost, jak to sám hodnotíte? Kolik injekcí jste dostal a jaká byla cena jedné injekce? Děkuji za odpověď.
Na Severu Čech je to Centrum zdraví Naturen, www.naturen.cz či 777834598. Konkrétně to je v Teplicích a Ústí nad Labem
Dobrý den,
všechna pracoviště najdete na webu. V Královéhradeckém a Pardubickém kraji provádíme léčbu ACP krevní plazmou v Centru jednodenní chirurgie - pracoviště Hradec Králové a Pardubice. www.1chirurgie.cz
návštěvník
Nově od listopadu 2010 léčba krevní plazmou nemocnice Chrudim.
Info na www.acp-chrudim.cz,tel. 469 653 284,737 309 249.
návštěvník
Dobrý den,
prosím o informaci, jak dlouhé je časové období mezi jednotlivými injekcemi? (artróza 3. stupně)
Děkuji
Zdravím,
zpravidla je interval mezi jednotlivými aplikacemi jeden týden.
www.plazmaterapie.com
![]() | Premium member |
Počet příspěvků: 77
Dobrý den, jedná-li se o chronickou záležitost, doporučují se týdenní intervaly mezi injekcemi. S pozdravem MUDr. František Picek, ORP Centrum, Praha Dejvice, www.orp.cz nebo www.krevni-plazma.cz
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?