dobrý den.mám dotaz zda by mi pomohla metoda acp.jsem 38let diabetičkou na inzulíně.mám po úraze amputované 2 prsty na dk a zbývající 3 prsty se mi skřivily-kladívkové prsty,které mne při chůzi bolí.ortoped mi řekl,že je lze zpravit operativně,ale zvažují se plusy i mínusy-špatné hojení z důvodu diabetu.zatím boles řeším rehabilitaci co 3 měsíce mám na ni nárok -hrazeno zp.pomohla by mi,prosím,léčba krevními destičkami a krevní plasmou?bolestivá chůze mi omezuje pohyb.děkuji za odpoveď na můj dotaz.
balická marta,ostrava-bartovice
balicka61@seznam.cz tel.724901829 ještě jednou děkuji.je mi 50let
ACP a kladívkové prsty
(Diskuze k tématu ACP – léčba krevní plazmou)
KÁČA
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
2.6.2011 20:50
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
léčba krevní plazmou ve Vašem případě je mimo spektrum účinku tétoléčby,
prim. Moster, Revmacentrum
19.10.2011 22:10
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
šaotka
návštěvník
Počet příspěvků: 1
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, prosím o odpověď. Lékař mi po RTG diagnostikoval gonartrozu II. stupně s výraznou redukcí kl.štěrbiny a med.i.FP okraj osteophyty.je pro mně vhodná léčba ACP, nebo jiná možnost? Je mi 59 let,
Děkuji za odpověd.ˇ
šaotka
31.10.2011 09:46
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Zdravím,
léčba růstovými faktory krevní plazmou metodou ACP je pro Vás vhodná při stádiu gonartrózy II. stupně.
Ještě je vhodnější je navíc léčba kmenovými buňkami, která je v naší společnosti k dispozici od m. 11/2011. V případě zájmu se laskavě objednejte telefonicky.
prim. Moster, Revmacentrum
31.10.2011 10:00
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž