ACP a kladívkové prsty

(Diskuze k tématu ACP – léčba krevní plazmou)

ACP a kladívkové prsty

dobrý den.mám dotaz zda by mi pomohla metoda acp.jsem 38let diabetičkou na inzulíně.mám po úraze amputované 2 prsty na dk a zbývající 3 prsty se mi skřivily-kladívkové prsty,které mne při chůzi bolí.ortoped mi řekl,že je lze zpravit operativně,ale zvažují se plusy i mínusy-špatné hojení z důvodu diabetu.zatím boles řeším rehabilitaci co 3 měsíce mám na ni nárok -hrazeno zp.pomohla by mi,prosím,léčba krevními destičkami a krevní plasmou?bolestivá chůze mi omezuje pohyb.děkuji za odpoveď na můj dotaz.
balická marta,ostrava-bartovice
balicka61@seznam.cz tel.724901829 ještě jednou děkuji.je mi 50let

2.6.2011 20:50

Probíhá odesílání formuláře

RE: ACP a kladívkové prsty

Zdravím,
léčba krevní plazmou ve Vašem případě je mimo spektrum účinku tétoléčby,
prim. Moster, Revmacentrum

19.10.2011 22:10

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
Vhodnost léčby ACP

Dobrý den, prosím o odpověď. Lékař mi po RTG diagnostikoval gonartrozu II. stupně s výraznou redukcí kl.štěrbiny a med.i.FP okraj osteophyty.je pro mně vhodná léčba ACP, nebo jiná možnost? Je mi 59 let,
Děkuji za odpověd.ˇ
šaotka

31.10.2011 09:46

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Vhodnost léčby ACP

Zdravím,
léčba růstovými faktory krevní plazmou metodou ACP je pro Vás vhodná při stádiu gonartrózy II. stupně.
Ještě je vhodnější je navíc léčba kmenovými buňkami, která je v naší společnosti k dispozici od m. 11/2011. V případě zájmu se laskavě objednejte telefonicky.
prim. Moster, Revmacentrum

31.10.2011 10:00

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?