Dobrý den v Dubnu jsem měla nehodu na kolečkovích bruslích,udělali mi RTG a nezjistili nic vše v pořádku. Měla jsem silné bolesti bederní páteře neustále jsem chodila ke své lékařce, která mi jen měnila léky na bolesti po měsíci mé další návštěvy mě lékařka poslala znovu na RTG a zjistilo se, že mám zlomený 7 obratel a 8 krycí ploténku. do té doby jsem nebyla nijak léčená jen, jsem to měla ledovat a postupně rozhýbat, po tomto druhém RTG jsem byla hospitalizovaná a čekala jsem týden na korzet Nosila jsem ho 3 měsíce poté se dělat další RTG a vše bylo ve fázi hojení. Po půl roce jsem chodila na ambulanci bolesti na kapačky které mi nezabrali a bolesti a omezená hybnost přetrvávala po měsíci jsem to podstopila znovu plus akupunkturu laserovou a žádné zlepšení. Poté jsem podstoupila RHB kde jsem měla magnety 10 návštěv po půl hodině, poté masáže a lehké cvičení dnes je to 9 měsíců a já mám stále problémy s rotací a záda mě bolí furt, ale prý kosti už jsou zahojené, takže jsem práce schopná. mám práci která je dost fyzicky náročná a já nejsem schopná 100procentně fungovat. A nemůžu to své lékařce vysvětlit, můžete mi prosím poradit co mám dělat nebo na koho se můžu obráti s tímto problémem? Moc vám děkuji za brzkou odpověď a vaší radu
Bolesti po zlomenině obratle
(Diskuze k tématu Akupunktura a Akupresura)
MARTINA
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
7.1.2010 17:30
Probíhá odesílání formuláře
Uvedený problém je v přímé kompetenci neurologické ambulace event. rehabilitační ordinace. Problém může byt konzultován s ambulanci bolesti na kterou jsou některá neurologická pracoviště napojeny.Uvedená pracoviště dávají posudek na lékařskou posudkovou komisi,která řeší další pracovní zařazení.
v.
8.1.2010 14:54
Kvalitní
()
Nekvalitní
()