Reakce na baňkování

(Diskuze k tématu Baňkování)

Reakce na baňkování

Dobrý den. Chodím na banky celkem pravidelně, ted jsem byla před 5 dny a od včerejska mě bolí všechny svaly na zádech i klouby na těle.Měla jsem i zvýšenou teplotu. Může to být reakce na bańkování, nebo na mě leze chřipka, teď v létě? Před tím jsem nic takového neměla.Děkuji za odpověď.

4.7.2011 14:07

Probíhá odesílání formuláře

RE: Reakce na baňkování

Dobrý den před týdnem jsem se vrátila z jistého rehabilitačního centra. Šla jsem tam jako cítící se zdravý člověk.A odcházela jsem prolezlá všemi nemocemi. Dozvěděla jsem se, že baňkování nemá žádný léčíci účinek a slouží k určení diagnozy. Masérka mi oznámila, že mám nemocné tyto orgány: kyčle, močový měchýř, ledviny, žlučík, srdce,plíce, uši, oči. Ještě se mi ptala jestli kouřím. Odvětila jsem, že nikoliv. Určená diagnoza mě naprosto šokovala. Je možná takto určovat diagnozu a nevím, jak se to na kůži projevilo. Zajímal by mě názor odborníka.

5.10.2011 08:59

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Možná podle reakce vašeho těla posoudila a dospěla k názoru, který řekla, ale berte to s rezervou,, baňkováním přesnou diagnózu neurčíte. Byla bych v klidu.
Baňkování prokrvuje, uvolňuje svaly, zbavuje tělo toxinů, stresu, urychluje metabolizmus, můžete ovlivnit akubody, takže účinek určitě má. Ale pokaždé to berte jako doplňkovou metodu, ne jako metodu první volby při projevech jakékoliv nemoci.

18.5.2012 22:09

Pravděpodobně viróza:(, 5 dní je dlouhá doba

18.5.2012 22:04

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?