Bolesti pod křížem

(Diskuze k tématu Bolest v kříži)

Bolesti pod křížem

dobrý den mám problém s bolestí pod křížem bolí to jen vždy jak vstávam ze židle jinak v průbehu dne to vůbec nebolí(nespadl jsem na zadek jinak by to bylo asi naražene ale právě že jsem nepadl tak nevím :( ...)

17.2.2011 10:35

Probíhá odesílání formuláře

RE: Bolesti pod křížem

Zdravím,
bude to chtít odborné ortopedické vyšetření vč. RTG snímku...
www.revmacentrum.cz

17.2.2011 11:52

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den ve vašem případě by se mohlo jednat o bolesti vycházející z pohybového aparátu funkčího či strukturálního charakteru, v každém případě pokud budou bolesti přetrvávat vyhledejte péči odborného fyzioterapeuta.
Mgr.Hana Vašíčková

24.2.2011 12:17

Bolí mě hrozně v kříži. Začalo to na soustředění moderní gymnastiky - jasný důvod. Ale záda mě bolí v jednom kuse při všem kromě toho když stojim. Zkoušela jsem je rozhýbat i nechat 1 měsíc v klidu ale nic. Nejvíc to bolí když se prohnu nebo si lehnu na míč, to potom se nehnu vůbec. Děkuji za odpověď.

14.9.2011 21:56

Dobrý den, cestou ortopeda s případným rtg vyšetřením na rehabilitaci, vrcholový sport vyžaduje vrcholovou rehabilitaci.
Mgr. Martin Svitek, geri

15.9.2011 07:26

Dobře děkuji za odpověď.

15.9.2011 13:18

Dobrý den,
bylo by dobré co nejdříve vyhledat odborného lékaře (ortopeda, neurologa, rehabilitačního), aby stanovil diagnózu a domluvit se s ním na dalším postupu (obvykle cíleném rehabilitačním programu)
S pozdravem, Mgr. Martina Vrbová

15.9.2011 13:58

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?