dobrý den mám problém s bolestí pod křížem bolí to jen vždy jak vstávam ze židle jinak v průbehu dne to vůbec nebolí(nespadl jsem na zadek jinak by to bylo asi naražene ale právě že jsem nepadl tak nevím :( ...)
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Bolesti pod křížem
(Diskuze k tématu Bolest v kříži)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Zdravím,
bude to chtít odborné ortopedické vyšetření vč. RTG snímku...
www.revmacentrum.cz
Dobrý den ve vašem případě by se mohlo jednat o bolesti vycházející z pohybového aparátu funkčího či strukturálního charakteru, v každém případě pokud budou bolesti přetrvávat vyhledejte péči odborného fyzioterapeuta.
Mgr.Hana Vašíčková
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Bolí mě hrozně v kříži. Začalo to na soustředění moderní gymnastiky - jasný důvod. Ale záda mě bolí v jednom kuse při všem kromě toho když stojim. Zkoušela jsem je rozhýbat i nechat 1 měsíc v klidu ale nic. Nejvíc to bolí když se prohnu nebo si lehnu na míč, to potom se nehnu vůbec. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, cestou ortopeda s případným rtg vyšetřením na rehabilitaci, vrcholový sport vyžaduje vrcholovou rehabilitaci.
Mgr. Martin Svitek, geri
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,
bylo by dobré co nejdříve vyhledat odborného lékaře (ortopeda, neurologa, rehabilitačního), aby stanovil diagnózu a domluvit se s ním na dalším postupu (obvykle cíleném rehabilitačním programu)
S pozdravem, Mgr. Martina Vrbová
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?