Bolest kolene při natahování

Bolest kolene při natahování

Majoušek  |  návštěvník  |  Praha
Dobrý den, je mi 23 let a mám značně nespecifikovatelné bolesti v levém koleni. Nikdy nebylo zraněné, jsem relativně dost sportující a poslední době jsem přibrala cca 4kg...
Koleno bolí uvnitř. Koleno bolí při natažení po delším skrčení ALE pokud je koleno skrčeno volně, bez jakéhokoliv tlaku, bolest není (například mě bolest NEtrápí ráno, když vstanu z postele) Ale když je na ohnuté koleno tlak (je jedno jestli zprava, zleva, či shora - při dřepu), bolest je nesnesitelná. Bolest vždy uplně zmizí po rozhýbání.
Bolest mě trápí už několik měsíců, přijde mi, že se to zhoršuje. Teď mě například bolí skákání přes švihadlo, což se dříve nedělo..

Budu vděčná za každou odpověď, dlouhé čekací doby u lékařů a takto nespecifické problémy mě odrazují od nějakého vyšetření..

Děkuji, Markéta
prim. MUDr. Jiří Selucký  |  Basic member  |  Оrtopedie  |  Přerov
  • 355 odpovědí
  • 6 Likes
Po netu vám nikdo seriozně neporadí.... nezbývá než najít seriozního lékaře a nechat se vyšetřit. BTW fronty jsou hlavně proto, že pojišťovny neplatí "nadobjem" práce lékaře. Pokud platíte sama, tento problém se Vás netýká. A nebo si musíte počkat. Vyhledat lékaře, který má v čekárně prázdno může být nebezpečné.
Radinooo  |  návštěvník  |  Moravskoslezský kraj
  • 1 odpovědí
Dobrý den,
zvedl jsem se ze židle a najednou mi ruplo v kolenu a teď to pobolívá ,ale při chůzí mi to ani nevadí ,ale cvičit mi to nedovolí.Bolí mně to nad čéškou ,ale to jen když si čupnu a nebo nohu úplně natáhnu.
Děkuji za radu.
Fixius  |  návštěvník
  • 1 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na řešení potíží s kolena-mi dělám práci u pc a když delší dobu sedím tak mě začnou dosti bolet a při napnutí se to nezlepší a občas mam potíže se zvednout. Před pár roky jsem hrál závodně basketbal a potíže byly občasné a spravilo to obinadlo teď uleví jen na chvíli děkuji J.Denk