Dobrý den, je mi 26let, měřím 175cm a vážím 84kg už půl roku mě trápí bolest levé kyčle, je to den ode dne horší, měla jsem sedavou práci 7let a nyní jsem těhotná (4.měsíc). Bolest mi vystřeluje, nemůžu když ležím zvednout levou nohu, zohnout se, nebo lajcky řečeno udělat pozici kočičky když vytírám. Bolest je neúnosná. Problém mi dělá stanout z postele, nebo se jen překulit, lépe řečeno jakýkoliv pohyb zatěžující levou kyčel...Co to znamená a je možné aplikovat nějaké mazivo aniž bych navštívila doktora? nebo přípravek pro těhotné? děkuji za odpověď Lucie
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Bolest kyčle v těhotenství
(Diskuze k tématu Bolesti kyčle)
LucieHudikova
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
2.10.2011 20:39
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
rozhodně Vám doporučuji navštívit rehabilitačního lékaře nebo fyzioterapeuta. Je třeba Vás vyšetřit (zjistit, zda jsou přítomny blokády v páteři, v kyčli, kloubech dolních končetin vůbec, případně bolestivé svalové spasmy apod.) a na základě toho stanovit terapii. Velmi pravděpodobně budou Vaše problémy způsobené těmito "funkčními změnami" a cílená fyzioterapie by Vám měla od potíží pomoci.
S pozdravem
Mgr. Gabriela Černá
3.10.2011 07:53
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž