Bolesti kyčlí a obezita

(Diskuze k tématu Bolesti kyčle)

Bolesti kyčlí a obezita

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, měřím 168cm,vážím 109kg a je mi 33let. Už asi tři roky s nástupem těhotenství a zvyšující se váhou mě začaly bolet kýčelní klouby a dnes při této vysoké váze se každé ráno probouzím s bolestí kyčlí v leže na boku, když si lehnu na záda bolest se ještě zhoršuje, takže mě to donutí po chvíli vstát, kdy poté bolest ustane. Tuto bolest ještě cítím i v sedě u počítače v mírně předkloněné poloze. Vím, že to bude způsobené hlavně mojí váhou a chtěla bych se ujistit, zda by pomohlo zhubnutí, anebo to může znamenat ještě něco jiného? Děkuji za odpověď! Čermáková

24.6.2011 11:37

Probíhá odesílání formuláře

RE: Bolesti kyčlí a obezita

Radila bych okamžitě kila dolů,jinak zkusíte jak pes.

25.6.2011 16:07

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
RE: Bolesti kyčlí a obezita

Dobrý den,

ráda bych Vás pozvala do našeho předváděcího centra Ceragem, kde si můžete zdarma každý den vyzkoušet naše automatické termální masážní lehátka. Lehátko masíruje na principech východní medicíny (akupresura, moxování, chiropraxe, infra-teplo, jadeity). Tyto masáže Vám pomohou odstranit příčiny vzniku nemocí a zmírní Vaše bolesti.
Pro více informací se podívejte na naše web. stránky: ceragem-praha.cz

S pozdravem Olga Kandilaki

18.7.2011 15:10

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?