Dobrý den.Asi půl roku mám stupňující se bolest C7 přidalo se vyzařování do levé lopatky a postupně i do hlavy v pravo pod ucho i nad.Násl. návštěva neurologa který apl. obstřik a léky.Bez zlepšení.Na lůžku a po ránu bez bolesti,k poledni a k večeru opět bolesti.
POTÉ RTG: napřímení krční lordosy,incip.spondylartrotické změny v dolní pol. s přihrocením okrajů unkoverterbrálních skloubení.Ploténky nesníženy.Lehčí napřímení hrudní kyfosy,naznačená esovitá skoliosa.Nevýrazné def. spondy změny s přihrocením okrajů obratl,těl,ploténky nesníženy.
Poté neurolog Coxtral 1-0-1 a RHB.Následovalo jen mírné zlepšení.Neurolog mi chce dát opět obstřiky.
Masérka mi doporučila obrátit se na terapeuta který se zabývá dornovou metodou, protože prý nemám obratle na svém místě.
Bude dobrá volba tato metoda?
Děkuji za radu.
- Indikace
- Diskuze
- Lékaři a kliniky
Bolesti v oblasti trnu C7
(Diskuze k tématu Bolesti zad)
Jirka
návštěvník
Počet příspěvků: 1 návštěvník
5.5.2011 09:47
Probíhá odesílání formuláře
Ceragem
Premium member
Praha
Počet příspěvků: 14
Premium member
Praha
Počet příspěvků: 14
Dobrý den,
ráda bych Vám poradila, abyste co nejdříve navštívil naše centrum Ceragem, které sídlí v Praze - Holešovicích, v Jateční 33a, a seznámil se s nejlepším způsobem řešení problémů s Vaší páteří. Veškeré informace o metodách léčby i její vyzkoušení Vám poskytneme zdarma. Pro informace si klikněte na http://www.ceragem-praha.cz/zkusenosti-s-lehatkem/.
S pozdravem Olga Kandilaki
5.5.2011 13:46
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž