Mojžíšova metoda a bolesti v podbřišku

(Diskuze k tématu Cvičení podle paní Mojžíšové (Mojžíšova metoda))

Mojžíšova metoda a bolesti v podbřišku

Dobry den
Mela bych dotaz jsem po operaci appendixu 2007 a nyni 5 mesicu po operaci srustu 2009 po appendixu kde mi bylo zjisteno jeste k tomu,ze mam varixi v oblasti panve ci v oblasti delohy kazdy lekar mi to pise jinak a od operace co mam delane ty srusty tak mam neustale bolesti v pravem podbrisku a bylo mi doporuceno mojzisova metoda je mozne ze by to opravdu pomoci
Dekuji sl.Lenka Cechova

3.10.2009 16:03

Probíhá odesílání formuláře

RE: Mojžíšova metoda a bolesti v podbřišku

Dorý den, ano, je to možné, rozhodně tím nic nezkazíte a může vám to jedině prospět.

26.8.2010 16:51

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

dobry den chci otehotnet tak se chci zeptat jestli by mi tohle cviceni pomohlo jinak jsem v poradku

11.1.2011 14:33

Určitě by Vám tato metoda mohla pomoci otěhotnět..

24.1.2011 23:11

Vážená slečno Cehová,
doufám, že jste již pomoc terapeuta /tky provádějící metodu Mojžíšové vyhledala.
Je potřeba vědět, že metoda Mojžíšové není cvičení. To má jen podpořit terapii dle Mojžíšové. Terapii provádějí vyškolení fyzioterapeuté a v kosmetických ústavech a fitnessech se vám této péče nedostane. Popisuji její výsledky, průběh, provedení na stránkách www.fyzioterapeut.com. Shlédněte je. Možná pochopíte, že tato péče o vaše svalstvo malé pánve a pánevní dno dokáže odstranit bolestivé spazmy, ke kterým došlo po zákrocích lékařů. Skutečně bolest v podbřišku je možné úspěšně ošetřit Metodou Mojžíšové. Jana Šimonková
www. fyzioterapeut.com
simonkova@fyzioterapeut.com

11.3.2012 15:09

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?