Bolesti kotníku 4 měsíce po úraze

(Diskuze k tématu Podvrtnutý kotník)

Bolesti kotníku 4 měsíce po úraze

Minulý rok v prosinci jsem si na sálovce, pohmoždil kotník. Šel jsem na chirurgii, tam mi udělali rengen, s tím že nemám nic zlomeného, ale hodně pohmožděné vazy. Nohu mi dali do sádrové dlahy a pak ještě do škrobáku. Potom jsem ještě chodil na rehabilitace, ale moc to nepomohlo, spíš vůbec. Už jsou to 4 měsíce a nemůžu pořád nic dělat. Doktor mi řekl že už se to moc nezlepší. Napsal mi ortézu a řekl že tak do půl roku by se to mělo zahojit... Chtěl bych slyšet ještě názor jiného doktora,dnes už chodím normálně ale kotník mě stále bolí a navíc se k tomu přidala i achilovka. Také jestli je normální takhle dlouhá doba léčení. Nevíte o někom kdo se touto problematikou zabývá v Plzni nebo v Českých Budějovicích?

12.3.2009 14:53

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Bolesti kotníku 4 měsíce po úraze / 12.3.2009 14:53

Ahoj, mam uplne stejny problem v loni v srpnu jsem se zranil dodnes nemuzu poradne chodit ,:-((

16.3.2009 23:11

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Otok a bolest kotníku 4 týdny

Dobrý den chtěla bych se zeptat, před 4 týdny jsem si vyvrkla nebo podvrkla kotník nešla jsem k doktorovi nic ledovala jsem to, dávala obinadlo, ale mám to stále pořád nateklé a bolestivé ? jak je možné že po takové době je to stále nateklé a bolestivé? Děkuji předem.

9.5.2012 12:42

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?