Stav po zlomenině talu hlezna

(Diskuze k tématu Podvrtnutý kotník)

Stav po zlomenině talu hlezna

Dobrý večer chtěl jsem se poradit jsem po zlomenině 1 hlezna klinicky levé hlezno je oteklé a dnes mně zjistili že tam mám porosu a arthrosu a nějaký zánět ale to musím na magnetickou rezonanci noha každý den otéká a chirug mně zdělil že budu moc chodit do práce na 4 hodiny mohli by jste mně poradit co mám dělat je mně 50 let a nohu při mém povolání musím hodně zatěžovat a ještě bych chtěl vědět jak se provádí magnetická renozance kotníku děkuji za brzkou odpověd

4.2.2009 21:20

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Stav po zlomenině talu hlezna / 4.2.2009 21:20

Vážený Jaroslave,
po zlomenině hlezenního kloubu s následným otokem a porózou se může jednat o tzv. Sudeckův syndrom. Pokud se tato dg. potvrdí je to s léčbou trošku běh na dlouhou trať. Magnetická resonance není žádné bolestivé vyšetření. Končetina je vyšetřena v tzv. tunelu bez působení RTG paprsků. S otokem a porotickými kostmi to jistě zatím nebude na žádnou velkou zátěž.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu

5.2.2009 18:54

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Stav po zlomenině talu hlezna / 4.2.2009 21:20

dobrý den byl jsem na magnetické rezonanci a dali tento závěr kominutivní,částečně nekonsolidovaná fraktura talu
s defirugací tarzu
edém spongiozy fragmentů talu i části kalkanea
osteochondritis dissecans talu chronického charakteru.
tendiopatie šlach flexorů může te říct jest li je tak nutná operace a co se stane když naní nebudu děkuji

13.3.2009 12:49

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?