Dobrý den. V lednu tohoto roku jsem si zlomila hlezno, lýtkovou kost a přetrhla deltový vaz. Při operačním zákroku mi byl sešit vaz, umístěna dlaha a tahový šroub pro zpevnění hlezna. Za 5 dní jdu na vynětí šroubu. Doposud jsem neměla problémy , ani netpěla bolestmi, ale od včerejšího dne mne bolí kost a kotník , nejvíce v klidu.Jakási vnitřní bolest , na kterou nezabírají běžná analgetika ( ibuprofen)Může tato bolest signalizovat nějakou komplikaci? Do nemocnice to mám 70 km, nemohu zajet na kontrolu.
Je mi 39 let. Děkuji za odpověď a fundovanou radu.
D.Králová
Zlomenina hlezna a lýtkové kosti
(Diskuze k tématu Podvrtnutý kotník)
Daniela
návštěvník
Počet příspěvků: 2 návštěvník
26.3.2009 19:12
Probíhá odesílání formuláře
Paní Králová,dobrý den,
jestliže se s Vaším zdravotním stavem děje něco neobvyklého, je nuto jej bez odkladu vyšetřit. Může se jednat zejména o pozdní infekci. Proto bych doporučoval co nejdříve navštívit pracoviště, kde jste byla operována.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu
26.3.2009 23:10
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Daniela
návštěvník
Počet příspěvků: 2
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď a radu. Tento týden jsem byla na předoperačním vyšetření, které přítomnost zánětu v KO neprokázalo. Také teplotu mám normální a vůbec žádný otok kloubu ani tkání. Je možná přítomnost zánětu i bez těchto příznaků?
Ještě jednou moc děkuji Králová
27.3.2009 09:22
Kvalitní
()
Nekvalitní
()
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?Soutěž