Zablokovaná krční páteř

(Diskuze k tématu Klasická relaxační masáž)

Zablokovaná krční páteř

Dobrý den,je mi 16 let a trpím od 10 let migénou,před týdnem jsem ve škole měla takovej divnej stav,je to až nepopsatelný,měla jsem závratě,bolesti hlavy,mžitky před očima a stavy uzkosti,prostě jsem byla mimo.opakovalo se to každej den.Tak jsem zašla včera k doktorce a ta mě prohlídla zjistila,že mám zabloklou páteř a že bych měla jít na rehabilitaci...na internetu na diskuzích jsem četla ,že s páteří šli na masáž..tak poradíte mi prosím,jestli mám jít na masáž?

21.11.2008 09:15

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Zablokovaná krční páteř / 21.11.2008 9:15

určitě doporučuji masáže

15.10.2009 20:58

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (3)
Odpověd na Zablokovaná krční páteř / 21.11.2008 9:15

Především to chce pořádné vyšetření a potom podle doporučení rehabilitaci.

24.11.2009 16:36

Kvalitní  (3)    Nekvalitní  (0)
RE: Zablokovaná krční páteř

Pokud máte blokaci v akutní fázi, potom masáž rozhodně NE - mohla by vám více ublížit než pomoci. Doporučuji návštěvu neurologa,rehabilitaci a potom následně, v neakutních případech pravidelné masáže, které mají spíše charakter prevence.

2.6.2011 11:20

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobry den masaž v tomto případě ne ale doporučila bych vam fyzioterapii a manualní odblokovani pateře.Pokud mate zajem obratte se na mne Nada

2.6.2011 12:06

Kvalitní  (6)    Nekvalitní  (5)

V případě výše uvedených potíží je vhodné prvně neurologické vyšetření.Potíže spíše neodpovídají pouze cervikokraniálnimu syndromu (tedy potížím tzv. od páteře). Nabídka fyzioterapeutky Nadi tedy není v tuto chvíli na místě.

2.6.2011 13:59

Kvalitní  (4)    Nekvalitní  (2)

Při obtížích s krční páteří bych doporučoval vyhledat zdravotnické zařízení. Nejdříve vyšetřit rehabilitačním lékařem nebo neurologem, který přesně naindikuje rehabilitaci. Nebo jít přímo za fyzioterapeutem, který je také schopen provést komplexní vyšetření. Masáž může odstranit napětí a zmírnit bolest, ale neodstraní příčinu a nezamezí návratu obtíží. je potřeba komplexní léčba, což masáž není.

24.1.2012 00:04

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?