Bolesti podkolenních šlach po operaci

(Diskuze k tématu Operace kolene - operace menisku)

Bolesti podkolenních šlach po operaci

Dobry den,chtel bych se zeptat a prosim vas o prozbu!Mam dva tydny po operaci menisku,jelikoz jsem vrcholovy sportovec,tak me operoval doktor,ktery je u nas v tymu!Tyden po operaci jsem sel na vytahovani stehu(to bylo podneli),vse probehlo v poradku doktor mi rekl,ze od stredy bych mohl zlehka na rotoped a do 3tydnu od operace vse bude v poradku!Ja mam,ale problem:kdyz sedim a vstanu tak me boli jako slachy pod kolenem,nemuzu nohu poradne natahnout,ta bolest se odrazi do celeho kolene a bolest je celkem velka,slachy me boli i pri natazeni a koleno nemuzu mit dlouho natazene kvuli bolesti,jako kdybych mel zkracene slachy a tim jak se napinaji to boli,jenze je nejhorsi,ze to boli ikdyz mam nohu trochu pokrcenou a uhnu sni do strany,tak me v tom zacne zase pichat!Chtel bych se zeptat jestli to je dusledkem operace a nebo je to jiny problem. Dekuji za odpoved

26.3.2009 09:01

Probíhá odesílání formuláře

Odpověd na Bolesti podkolenních šlach po operaci / 26.3.2009 9:01

Zdravím, Michale,
kolenní kloub po artroskopii může být při neadekvátní rehabilitaci podrážděn (ve snaze pacienta být co nejdříve fit). Určitě zklidnění cvičení a snížení aktivity přinese úspěch. Je nutné však navštívit tvého opertéra, který koleno vyšetří a zjistí, kde je problém.
www.revmacentrum.cz
www.razovavlna.eu

26.3.2009 13:25

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)
Odpověd na Bolesti podkolenních šlach po operaci / 26.3.2009 9:01

Nejčastější nález při artroskopii je poranění menisku a to nejčastěji v oblasti zadního rohu. Pacienti si myslí, že koleno je vepředu a vzadu jsou šlachy. Avšak Vaše bolest může být reakcí na operační zákrok v zadní části kolenního kloubu. Nicméně řešení po internetu nepovede ke kvalifikovanému vyřešení Vašich obtíží a konzultace operatera je nutná Připomínám průměrnou dobu rekonvalescence po artroskopii- 3 týdny.

29.3.2009 21:58

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (0)

Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?