Dobrý den,chtěla bych ještě vědět zda se při operaci menisku používá jen celková narkóza nebo je i jiná možnost,dále jaký je nutný odstup.syn by měl jít za cca poté na operaci vodní kýly,nevím zda je to tak brzy vhodné být opět v nerkóze,obávám se něj.komplikací.děkuji za odpovědi
Operace menisku a anestezie
(Diskuze k tématu Operace kolene - operace menisku)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 18
uvedené skutečnosti proberte s anestesiologem a nazatěžujte jimi diskusi v oboru ortopedie
návštěvník
Počet příspěvků: 9
A vy zase mudr.faltusi nezatěžujte arogancí
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den docela dost to spěcha chtěla bych se zeptat jesli mohu před narkozou jíst a pít :) A když jdu na operaci zítra v 9.30 do koila hodin bych měla prrestat jist a pít ? můj lekráč mi řekl celý den ale přijde mi to jako hloupost když jsem astmatik abych přestala pít:(
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den, též mám za sebou operaci menisku, a nejedla a nepila jsem od večera před operací a na operaci jsem šla následující den kolem 14. hod. Je to proto, abyste na sále nezvracela. Stejně pak po narkoze mi bylo špatně a zvracela jsem, ale rychle to odeznělo. Když budete mít žízeň, zvlažte si jen trochu rty, nebo se ještě poraďte se svým lékařem.
Hodně zdraví. lh
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Dobrý den, měla bych otázku ohledně epidurálu při operaci menisku. Mám jít na zákrok a mám jen jednu ledvinu a není 100% jestli mi neuškodí epidurál.Děkuji za odpověď
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Dobrý den,
Mám problém s kolenama ,často se mne tzv vyklubují a ted se mi vytvořila i voda. Vím že mě čeká operace,ale bojím se. Mohu jít na operaci a mít celkovou anestezii? jen poloviční bych nevydržela,jsem slabá povaha a raději budu v nemocnici ležet pár dní než abych to měla za den za sebou a šla dom. Děkuji za odpověď
anestezie se probírá s anesteziologem před operací, nevidím v tom žádný problém, aby Vám vyhověl
Komerční sdělení: Čeká vás operace? Potřebujete být co nejdříve zase fit? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?